Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak, h vki...

Mennyi az esélye annak, h vki a második évben az ELTE-ÁJK fizetősről átkerülhet az államilag fizetősre?

Figyelt kérdés
A tapasztalatok érdekelnek, h mennyire nehéz azt a bizonyos tanulmányi átlagot elérni és gyakori-e?
2011. máj. 27. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Te is elsőéves vagy? Lehet hogy még ismerjük is egymást! :D

Szerintem elég sokan nem érik el azt a bizonyos mennyiségű kreditet, és így talán lesz helyed. Mennyi lesz az átlagod?

2011. máj. 27. 14:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok egyetemista :) remélem majd jövőre. Csak még nem tudom a pontszámaimat (jövő héten kiderül, h milyen lett a törim). Egyszerűen a legrosszabbra felkészülve érdekelnek a lehetőségek és a tapasztalatok. Attól félek, h ha a fizetőst választom és nem megy a suli, akkor végig fizetnem kell. Ezért kérdezősködök arról, h milyen nehéz elérni azt a bizonyos tanulmányi eredményt. Sokszor ugyanis az az érzésem, h azok panaszkodnak nagyon, akik végig csak isznak, buliznak az öt év alatt, és keveset tanulnak.
2011. máj. 27. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek nehéz, főleg így vizsgaidőszak tájékán.

Vannak eléggé izzasztó tárgyak már az első két félévben, mint a római jog, és az alkotmányjog. Ha igazán elszánod magadat erre, akkor van esélyed.

Ugye azt tudod, hogy úgy kerülsz át, hogy azok helyére kerülhetsz, akik nem végeznek el két félév alatt 27 kreditet, ami kb. 50%-os teljesítésnek felel meg. Ezekre a helyekre megy fel a legjobb költségtérítéses hallgatók.

Ha szeretnél többet tudni még, vagy csak bármi kérdésed van az egyetemről írj privit, és válaszolni fogok.

2011. máj. 27. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
köépszintű magyar törit írtál?
2011. máj. 27. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen
2011. máj. 28. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, azt hittem hirtelen, hogy a kérdező kérdez. :D
2011. máj. 28. 12:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Én emeltet írtam, szerintem jó lett, de csak a jövő héten derül ki. Félek, mert úgy hallottam, h elég szubjektív az értékelés az esszéknél.
2011. máj. 28. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:

és duplázni szeretnél?

én jövöre szeretnék felvételzni jogásznak igaz Pécs vagy Szeged a cél.nekem.. 11.12.milyen volt a bizid?

2011. máj. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!