Mennyi az esélye annak, h vki a második évben az ELTE-ÁJK fizetősről átkerülhet az államilag fizetősre?
Te is elsőéves vagy? Lehet hogy még ismerjük is egymást! :D
Szerintem elég sokan nem érik el azt a bizonyos mennyiségű kreditet, és így talán lesz helyed. Mennyi lesz az átlagod?
Szerintem mindenkinek nehéz, főleg így vizsgaidőszak tájékán.
Vannak eléggé izzasztó tárgyak már az első két félévben, mint a római jog, és az alkotmányjog. Ha igazán elszánod magadat erre, akkor van esélyed.
Ugye azt tudod, hogy úgy kerülsz át, hogy azok helyére kerülhetsz, akik nem végeznek el két félév alatt 27 kreditet, ami kb. 50%-os teljesítésnek felel meg. Ezekre a helyekre megy fel a legjobb költségtérítéses hallgatók.
Ha szeretnél többet tudni még, vagy csak bármi kérdésed van az egyetemről írj privit, és válaszolni fogok.
és duplázni szeretnél?
én jövöre szeretnék felvételzni jogásznak igaz Pécs vagy Szeged a cél.nekem.. 11.12.milyen volt a bizid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!