Mit érdemes tanulni szerintetek manapság?
Figyelt kérdés
Akár egyetemi, akár okj-s végzettség. Lány vagyok, és nem tudom mihez kezdjek magammal, nem tudom mit tanuljak :/2011. máj. 27. 14:17
11/15 anonim válasza:
Küldtem privit :)
Egy egyetemista
12/15 anonim válasza:
utolsó: ez nem ismerkedős oldal. nem te vagy itt az egyedüli egyetemista, és mi is képesek voltunk nyilvánosan vállalni, amit gondolunk :)
13/15 anonim válasza:
szerintem pont azért találták ki a privát e-mail küldése funkciót, hogy akárki használhassa.
14/15 anonim válasza:
szerintem meg pont azért van fórum jellege az oldalnak, hogy mindenki ide írja be amit gondol, és esetleg lehessen arra reagálni is.
meg kíváncsi lennék ha nem írja bele a kérdésbe, hogy lány, akkor is privizgetnél-e :p
15/15 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de semmi gond....
Ha ennyire szeretnéd tudni, akkor: könnyűipari mérnök leszek, nyomda és média szakirányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!