Hol érdemes manapság dolgoznia egy fiatal lánynak?
Tudom, rossz kategóriába írtam, de fogalmam sem volt, hogy hol kérdezzem meg, így itt teszem fel.
Munka előtt állok, bár a szüleim szeretnék, ha tanulnék még, én viszont úgy érzem, hogy szükség van a pénzre, és nem akarok a szüleim "nyakán lógni", így most elhatároztam, hogy munkába állok. A kérdés, hogy mégis hová érdemes menni? Kisebb városban lakom, nem sok a lehetőség, így azon agyaltam, hogy lehet Budapestre kellene menni, viszont Pestről rossz véleményeket hallottam, és a szüleim sem akarnak engedni, féltenek, és meg is értem őket, de mostmár abban a korban vagyok, hogy nekem kell eldöntenem, hogy mit akarok és nem egyedül mennék, keresnék valakit, aki velem tartana, közös albérlet, stb. Megéri nekivágni? Ti mit gondoltok erről? És mégis milyen munkát vállaljak? Széles az érdeklődési köröm, mondjuk szex-el kapcsolatos nem érdekelne.
ne menj sehova,szaktudás nélkül,nem sok esélyed van hogy meg felelö munkát találj,ha mégis akkor lehet a minimális keresettel szurják ki a szemed./az pedig nem elég hogy albérletet fizess,bérletet vegyél és még egyél is/
Hallgass a szüleidre,tanulj tovább,és jelenkezz be a Meló diák oldalra,vagy pedig a tanulás mellett keress a környéken alkalmi munkát,bébisyter,korrepetálás,stb.
Nem elég az érdeklödésikör ,tanulj,csak ugy viszed valamire!
Nem a munka miatt féle, hanem attól, hogy ott egyedül fogom érezni magam, senkit nem ismerek, magányos leszek... Nem?
Amúgy köszi a válaszokat!
Elsőnek igaza van.
De Budapesten se kallódsz el jobban, mint ahogyan máshol. A társaságodat magad választod meg.
És akárhova mész új helyre, nem lesznek barátaid az elején.
Erre mondjuk elég jó segítséget adhat a net :)
Mielőtt Budapestre költöztem, már többször találkoztam itt netes ismerősökkel (nem randi, hanem fórumos/csoportos bulik), mire felköltöztem, már eligazodtam a városban és voltak ismerőseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!