Dolgozol az egyetem mellett?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit?
Nemet, kort is írjatok légyszi :)
2011. máj. 26. 12:04
11/16 anonim válasza:
Hoppá, igaz. Most már írhatsz :D
12/16 anonim válasza:
Elsőéves vagyok a NYME-n, gazdálkodási és menedzsment szakos. Tanulnék a suli mellett, talán bele is férne az időmben, de hónapok óta nem találok munkát. Sajnos elég gyér vidéken lakom, messze minden nagyvárostól, így nagyon nehéz, ráadásul bejárós vagyok. Szóval dolgoznék, mert nem szeretek 19 éves létemre anyámékon élősködni, de egyelőre még nem találtam semmit. :( Pedig nem válogatok.
13/16 anonim válasza:
12:25: Én is a BME-KSK-ra járok :) Bár azért a 2-es kicsit túlzás :p
14/16 anonim válasza:
"Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy aki dolgozik, rossz a kejegyei, aki meg nem annak jók.. Baromi nagy általánosítás és mind emellett nem igaz."
Odaírtam, hogy a Műegyetemre vonatkozik. De ha te kimutatod, hogy átlagban nem rosszabbak ott a jegyei annak, aki dolgozik, akkor gratulálni fogok neked :) Ismétlem, most nem egy bölcsész szakról beszélek, ahol év közben fakultatívak az előadások. Úgy nyilván könnyebb dolgozni mellette. De nekem mondjuk 8-18.00-ig tart egy átlagos nap, és aztán hazaérek, és éjfélig rajzolok. Kíváncsi vagyok, hogy férne még be munka is.
15/16 anonim válasza:
A választ nem én írtam, viszont mivel élő, közeli példám van rá, hogy BME-n is meg lehet csinálni, nem tudom szó nélkül hagyni! :) Unokatestvérem végig dolgozott suli mellett BME-n, villamosmérnökként végzett kitüntetett diplomával, végig köztársasági ösztöndíjas volt, jelenleg mesterképzésen szintén... Valahogy megoldotta. Én vízépítős vagyok, igaz nem BME-n de nem gondolom, hogy sokkal gyérebb oktatást kapunk, szintén sikerül munka mellett köztársasági ösztöndíjig hajtanom magam, így aztán én sem gondolom, hogy megoldhatatlan lenne. Nekem is minden napom reggel 8-tól este 5-ig, de volt olyan hogy 8-ig is tartott szorgalmi időszakban (bejárós vagyok, tehát még haza is kell érni), és utána még tanulni, vagy évközizni kell, még is belefért mellette a munka (és még a barátok is), csak jól kell megszervezni és beosztani az időt, illetve baromira céltudatosnak és kitartónak kell lenni. Én nem mondom, hogy nem iszonyatosan nehéz olykor, de meg lehet oldani!
16/16 anonim válasza:
milyen munkát csinálsz, ami belefér úgy, hogy este 8kor érsz haza, és akkor kezdesz el tanulni úgy, hogy reggel 8-ra mész (tehát 6kor kelsz, ehhez pedig hogy meglegyen a minimális alvás olyan 10-11 felé le kell feküdni)? Van összesen otthon 2 max 3 órád naponta, és ebbe kell beosztani a tanulást, rajzolást, laborra/zh-ra felkészülést, szociális kapcsolatokat (=barát/bnő), és még a sportot is. Milyen munka fér még el ennyi időben, áruld már el? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!