Milyen tevékenységet ajánlotok az egyetem mellé?
Figyelt kérdés
Elsőéves joghallgató vagyok, szeretnék valami plusz tevékenységet, amivel pénzt kereshetnék, tapasztalatot szerezhetnék és kapcsolatokat köthetnék.
Gondoltam arra, hogy segithetnék egy öreg néninek a háztartásban pl, vagy egy diáknak tanulni stb (ehhez hirdetést tennék fel a neten/ újságban). Vagy keresgélhetnék valamelyik politikai pártnál vmi diákmunkát (ez jobban tetszene, mert több köze van a joghoz mint a mosogatásnak).
Minden ötlet/vélemény/tapasztalat jól jönne. Segitsetek légyszi!
19/L
2011. nov. 15. 23:30
1/2 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a politikát a szaktól függetlenül is messzire elkerülném. Nézd, hogy hirdetnek-e az egyetemen gyakornoki programokat. Ha beszélsz nyelvet, akkor vállalhatsz fordítási, esetleg tolmácsolási (néha olyan is van) diákmunkákat. Ezek jobban is fizetnek, mint általában a diákmeló. Irodai, adminisztratív diákmunkák is vannak, az is hasznos lehet később.
2/2 anonim válasza:
szia,majd én is odaszeretnék menni,csak most halasztást kértem a sulitól,egészségi bajokból,de az a fő célom,hogy jogász legyek.Leírnád hol tanulsz,és milyen?A tananyagok milyenek,és milyen átlaggal,mikből tettél emeltet érettségin,volt e plusz pontod?Nyelvekkel hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!