Dolgozol az egyetem mellett?
Ha igen, mit?
Nemet, kort is írjatok légyszi :)
Eltére járok, marketinggel foglalkozom mellette. Kötetlen munkaidő, annyit dolgozok, amennyit akarok, pozitív, barátságos munkatársak. (ha érdekel, írj privátot:))
Az, hogy milyen jegyei vannak valakinek az egyetemen, az ösztöndíjat leszámítva semmi haszna sincs. A melóval többször annyit kaszálok, mint az ösztöndíjjal. :D
F24
Csak szeretnék. Az óráim délelőtt vannak (de hatalmas lyukakkal), délután viszont már nem tudok menni dolgozni, mert van egy kisfiam, és ugye vele is kell lenni, meg a bölcsi sincs nyitva 4 után.
Nyáron meg... na azt nem is mondom, tavaly is egész nyáron melót kerestem, de még csak be sem hívtak sehova. Most is már szétküldtem legalább 20 helyre az önéletrajzom, de semmi választ egyelőre. Hát igen, ez Pécs...
Most végzem a főiskolán, 3 éve dolgozom mellette, mivel fizetnem kell a sulit és nem akartam diákhitelt felvenni. Elég húzós a napi 10-12 óra munka (irodai), plusz az egész hétvégém is telített az órák miatt (levelező), de muszáj volt így megcsinálnom, mert ezt a szakot akartam végezni (azóta nagyon megbántam, sajnos, semmit sem érek vele). Sehol sem volt tanulmányi szerződésem, mindig a saját szabadságomból gazdálkodtam. Annyi előnye volt a 3 éven keresztül a napi 4 órás alvásoknak, hogy megtanultam megbecsülni a pénzt, hogy megtanultam, meg lehet csinálni mindent, csak akarni kell, plusz azt, hogy a most velem egyidősek, akik kiesnek az egyetem padjaiból, sokszor fénymásolni sem tudnak jól, én pedig az elmúlt 3 évben aktív voltam és jó adag munkatapasztalatot/emberismeretet nyertem.
Ha nappalis lennék, nem mennék dolgozni. A kettő együtt, hosszabb távon szerintem mindig valamelyik rovására megy.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19"
Írtad, hogy írjak privátot, ha érdekel... de nem tudok privátot írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!