Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dolgozol az egyetem mellett?

Dolgozol az egyetem mellett?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit?

Nemet, kort is írjatok légyszi :)

2011. máj. 26. 12:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia, igen. Eladó vagyok egy műszaki cikkekkel foglalkozó üzletben. (részmunkaidő) L21
2011. máj. 26. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a Műegyetemre járok, és nem dolgozom mellette. Cserébe jó jegyeim vannak. Van néhány évfolyamtársam akik dolgoznak, viszont neki nincsenek túl jó jegyeik. Ez nagyjából ilyen játék: ha dolgozol kevesebb időd marad a tanulásra, viszont lesz pénzed.
2011. máj. 26. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Eltére járok, marketinggel foglalkozom mellette. Kötetlen munkaidő, annyit dolgozok, amennyit akarok, pozitív, barátságos munkatársak. (ha érdekel, írj privátot:))

Az, hogy milyen jegyei vannak valakinek az egyetemen, az ösztöndíjat leszámítva semmi haszna sincs. A melóval többször annyit kaszálok, mint az ösztöndíjjal. :D

F24

2011. máj. 26. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Csak szeretnék. Az óráim délelőtt vannak (de hatalmas lyukakkal), délután viszont már nem tudok menni dolgozni, mert van egy kisfiam, és ugye vele is kell lenni, meg a bölcsi sincs nyitva 4 után.

Nyáron meg... na azt nem is mondom, tavaly is egész nyáron melót kerestem, de még csak be sem hívtak sehova. Most is már szétküldtem legalább 20 helyre az önéletrajzom, de semmi választ egyelőre. Hát igen, ez Pécs...

2011. máj. 26. 12:23
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
műegyetem közlekkarra járok...aki ismeri tudja h itt tökmind1 menyit tanulsz rosszak a jegyeid...nincs olyan h valaki 2esnél jobbat kap. ehez marhasok tanulás kell mm a 2eshez...szoval nyáron dolgozom.meg évközbe ha van időm akkor 2-3 hetente csinálok kimutatásokat abba a témába amit nyáron dolgoztam aktivan. szoval amolyan megcsináltam a rendszer nagyrészét nyáron tavaly és idén már csak működtetni kellett...valszeg mostnyáron meg a fejlesztgetés fog menni. sokat nem keresek vele mert egy kis cégnél casládias alapon megy viszont igy elég kötetlen a munkaidőm
2011. máj. 26. 12:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Most végzem a főiskolán, 3 éve dolgozom mellette, mivel fizetnem kell a sulit és nem akartam diákhitelt felvenni. Elég húzós a napi 10-12 óra munka (irodai), plusz az egész hétvégém is telített az órák miatt (levelező), de muszáj volt így megcsinálnom, mert ezt a szakot akartam végezni (azóta nagyon megbántam, sajnos, semmit sem érek vele). Sehol sem volt tanulmányi szerződésem, mindig a saját szabadságomból gazdálkodtam. Annyi előnye volt a 3 éven keresztül a napi 4 órás alvásoknak, hogy megtanultam megbecsülni a pénzt, hogy megtanultam, meg lehet csinálni mindent, csak akarni kell, plusz azt, hogy a most velem egyidősek, akik kiesnek az egyetem padjaiból, sokszor fénymásolni sem tudnak jól, én pedig az elmúlt 3 évben aktív voltam és jó adag munkatapasztalatot/emberismeretet nyertem.

Ha nappalis lennék, nem mennék dolgozni. A kettő együtt, hosszabb távon szerintem mindig valamelyik rovására megy.

2011. máj. 26. 12:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Én még nem járok egyetemre csak jövőre megyek, de nem fogok dolgozni, kapok itthonról elég pénzt.
2011. máj. 26. 12:30
 8/16 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:19"

Írtad, hogy írjak privátot, ha érdekel... de nem tudok privátot írni :)

2011. máj. 26. 13:02
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon sokan nem dolgoznak mellette mégis rosszak a jegyeik.. Én dolgozom mégis jók a jegyeim... Nem azért dolgozom, hogy legyen pénzem bulizni, hanem, hogy fizethessem az egyéb kötelezettségeimet.. Ezt nem lehet így kijelenteni, hogy aki dolgozik, rossz a kejegyei, aki meg nem annak jók.. Baromi nagy általánosítás és mind emellett nem igaz.
2011. máj. 26. 13:09
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Én másodikos főiskolás, mérnök hallgató vagyok, emellett pedig az iskola könyvtárában dolgozom. Sok köze nincs a tanulmányaimhoz, de kapok érte egy kis zsebpénzt ami jó. A munkaidőm kötetlen, 4-en váltjuk egymást, ha úgy érek rá, akkor beugrom két órára, ha úgy, akkor 8-ra, de olyan is volt már, hogy egy hétig nem tudtam menni tanulás miatt, abból sem volt semmi probléma. Idén köztársasági ösztöndíjas voltam, így én sem jelenteném ki egyértelműen, hogy aki dolgozik suli mellett, annak rossz jegyei vannak! :) Csak akarni kell, és jó munkahelyet kifogni! Az ösztöndíjakkal, és a fizetésemmel együtt pl több pénzt megkeresek, mint sok felnőtt... lehet ezért olykor 12 órázom (suli + utána meló), és még tanulni is kell valamikor, de egyáltalán nem bánom, hogy így le vagyok kötve. Az pedig, hogy otthonról eltartanak, csak egy plusz. Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemet költsem magamra, az albérletre, stb, inkább spóroljak. Félreteszem, és a bankban kamatozik, így legalább a diploma mellett már lesz egy olyan alap "vagyonom", amihez bármikor hozzá tudok majd nyúlni.
2011. máj. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!