Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kínos 23 évesen első évesként...

Kínos 23 évesen első évesként tanulni egyetemen?

Figyelt kérdés

Az előző szakomon 2 évet töltöttem el, de nem jött össze, ezért most ősszel felvételizek újra, és elsős leszek.

Szerintetek ennyi idősen már kínos újra elsősként egyetemre járni?

2011. máj. 21. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kínos?!Én is 22 évesen kezdtem meg a fősulit!Későn érő típus vagyok...Sikerült és senki nem nézett másképpen rám!Valószínűleg nem leszel egyedül.
2011. máj. 21. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd attól a bácsitól és nénitől, akik 2010 szeptemberében hetvenakárhány évesen kezdték el! :)

1) Nem kínos. A párom is ezt csinálja, pontosan azt, mint te. És annyi idősen kezdett újra, volt elsőéves, amikor te. :)

2) Nem kínos. Az egyik csoporttársam szintén ennyi idős (bár ő éppen befejez egy másik képzést, másik egyetemen).

2011. máj. 21. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
[Ja és én jöttem zavarba, hogy se évvesztes, se később kezdő nem vagyok, és 18 és fél évesen pislogtam a TO-n meg a gólyatáborban. :D]
2011. máj. 21. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is 23 évesen fogom újra kezdeni és szintén két évet töltöttem el egy másik szakon. Amúgy szerintem nem lesz kínos, sőt mivel már érettebb vagy az átlagnál komolyabban veszed a tanulást!
2011. máj. 21. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem, az ideig 2 legidősebb felvételiző 71,vagy 74 lesz idén. Már nem emlékszem.

Én nem most kezdem az egyetemet, hanem 2013-ban. 23 éves leszek akkor. Igen, 23 évesen fogok érettségizni, nappali tagozaton. Ciki, nem ciki súlyos beteg voltam, majdnem egy életre kerekesszékbe kerültem,az életemért is küzdenem kellett sajnos. Most járókerettel járok, és élek. Igaz, 10 féle gyógyszert kell szednem.

Szerintem nem ciki. Én sem örülök neki, de ez van. Nem az én hibám volt. Nem látszik rajtam a korom, 21 vagyok, 16-nak néznek.

Sok sikert! :)

2011. máj. 21. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?Én most végzek egy OKJt,aztán egy pár évet szeretnék dolgozni a szakmámban,utána pedig egyetemre menni olyan 26-27 évesen.
2011. máj. 21. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
teljesen átlagos. én pl 25 vagyok és elsős (nappalin).
2011. máj. 21. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Csoptársam (másodévesek vagyunk) most lett nemrég 25 azt hiszem. kedves, normális lány. Amúgy meg mindenkinek van ott jobb dolga, mint azon csámcsogni ki hány évesen és miér tpont akkor kezdte el a sulit. Ez már nem az ovi... :)
2011. máj. 21. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne kínos? Ha sikeresen elvégzed a szakot, mire az államvizsgára kerül sor, te leszel az egyik legfiatalabb, meglásd (a "léha ifjúság" kibukik). :)

(Én nem mondhatom, hogy hasonló cipőben járok, 23 évesen én a doktorit kezdem, de az évfolyam fele 30-as volt Bsc-n is.)

2011. máj. 21. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Tegnap 16:45-ös vagyok.

Csak egy kérdés: miért kellett egyedül engem lepontozni? Normálisan válaszoltam a kérdésre, senkit nem sértettem meg.

Vagy talán baj, ha valaki lehetséges magyarázatot ad?

2011. máj. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!