Ha első helyre ahova az egyetemen jelentkeztem (pote áok) a ponthatár 417 és nekem 418 pontom van akkor biztosan felvettek?
Figyelt kérdés
mert nyilván először a legmagasabb pontúakat válogatják akiknek pécs az első helye,vagy akkor lenne kétesélyes ha pécs csak a második helyem lenne,és akkor másodjára küldnék ki oda? Valaki segítsen!! egyáltalán mikor kapjuk meg a hivatalos tájékoztatót,mert eddig csak a felvisek küldtek sms-t hogy felvettek?2011. júl. 24. 09:18
1/7 anonim válasza:
Biztosan felvettek. Sms-t nem kaptál? Gratulálok
2/7 anonim válasza:
A ponthatár egy rém egyszerű dolog: aki fölötte van és nem vették fel máshová, azt felveszik, aki alatta, azt nem. Egyébként mi értelme lenne megadni egy olyan ponthatárt, ami nem jelez semmit, csak egy tetszőleges szám? Azért lenne, hogy a felvi.hu-n jól mutasson? Megnyugodhatsz, senki semmit nem válogat. Az egyetemek nem tudnak annyit a felvételizőkről, mint hinnéd. Sőt, szinte semmit. Az OFIK besorol oda, ahová sikerül (az általad legelőrébb sorolt olyan helyre, ahová megvan a pontszámod), aztán fel vagy véve. Vagyis ha 418 pontod van és 417 a pontszám, akkor felvettek.
3/7 anonim válasza:
Ennyi logikával hogy jött össze 418 pont? Komolyan érdekel a titkod, áruld már el.
4/7 anonim válasza:
A 418 pont felvételi jogosultságot jelent, vagyis akkor vesznek fel, ha beiratkozol. Találkoztam már olyannal, aki elfelejtett beiratkozni. :P
5/7 anonim válasza:
Tudom, hogy mindenki izgul, aki felvételizett, meg nem tudom, de azért legyünk reálisak, oké?:) Szerinted miért adnak meg egy ponthatárt, ha semmi jelentősége, meg értelme nem lenne?!:D Nem hasból nyomnak egy számot, aztán egy kalapból kihúzkodják a neveket, hogy kit vesznek fel... Ha több pontod van, mint a ponthatár, SŐT ha ugyanannyi pontod van, mint a ponthatár, és semelyik más előtte megjelölt intézménybe nem nyertél felvételt, akk felvettek. Nem olyan bonyolult:P
6/7 anonim válasza:
Komolyan,én meg aki józan paraszti ésszel felfogom,h mi lesz velem szeptemberben,nyüves 355 pontot szedtem össze. Követelem a többit is. :D :D
7/7 anonim válasza:
És te leszel orvos... gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!