Első éves vagyok egyetemen (btk), és arra gondoltam, hogy levelezőn elvégzek egy másik szakot. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Valami matekosabb szakra gondoltam,viszont nem vagyok jó matekból (és most enyhén fogalmaztam). Azért akarom ezt, mert nyelvszakon vagyok,tanár nem szeretnék lenni, és amúgy meg lehet nem lenne semmi belőlem. Ezért akarok egy kézzelfoghatóbb szakot is, ami nem btk. Tehát szerintetek van esély, hogy elvégezzem? Úgy hallottam a levelező könnyebb.2010. dec. 12. 15:07
1/1 anonim válasza:
A levelező pont, hogy nehezebb. Esetleg egy esti OKJ.
Az Atalantába van ilyen, menj a honlapjukra nézd meg, én is BTK-s nyelvszakos vagyok és mellette estire ide járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!