Ha tavaly 430-an, idén pedig 460-an jelentkeztek, akkor kb hány pont emelkedéssel járhat? (egyetem)
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 14:05
21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
És azért nem böngészek a felvin, mert ott csak az idei jelentkezések vannak fenn. Ennyi. Hidd el én is inkább azt nézegetném.
És arra az esetre, ha én lennék csak olyan béna, hogy nem találtam meg, írtam ki, hogy ha valaki tudja hol lehet ilyen, az nyugodtan megírhatja.
2011. máj. 19. 12:27
22/26 anonim válasza:
Engem csak az erdekel, h megkerestetek nekem.
Egyebkent meg olyan sokat nem fog valtozni szerintem.
Az a 290 meg nem olyan elerhetetlen.
23/26 anonim válasza:
jah én nem tudtam h te nem tudod h hol kell megnézni. tessék itt van a felvin. váljék egészségedre
24/26 A kérdező kommentje:
Á fúú dejó kösszii. Úgy néz ki tényleg én vagyok a béna, pedig sokat kerestem:)
2011. máj. 20. 09:23
25/26 anonim válasza:
kb. 2 másodperc volt mire kiadta, mert ha rámész a Ponthatárok fülre, alul egyből kiadja, hogy friss statisztikák, de ezt már egy hete is írtam -.-"
26/26 A kérdező kommentje:
nem tudom mi értelme van bunkónak lenni
2011. máj. 20. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!