Ha tavaly 430-an, idén pedig 460-an jelentkeztek, akkor kb hány pont emelkedéssel járhat? (egyetem)
A felvin sza?r sincs, nem, h friss statisztika.
Le merem fogadni te is csak a hasadra utottel, h felvi, aztan cso.
Nem lehet megjósolni h emelkedik vagy csökken a ponthatár, akármennyivel többen/kevesebben jelentkeznek. Tudtommal idén kevesebb pont jár a nyelvvizsgáért, az emelt érettségiért meg több (bár lehet ez még nincs így). Attól is függ h mennyire voltak nehezek az érettségik, sztem könnyebbek voltak mint tavaly, az sem mind1 h kik jelentkeznek oda.
De amúgy ha annyira akarsz egy számot hallani, akkor kb 5-10 ponttal emelkedik.
Megmondtam, hogy ezt ne itt beszéljétek meg!!!
21:40-es: Azt is elmondtam, hogy pontosan tudom, hogy ez sok tényezőtől függ..
Ezek után légyszíves csak azok írjanak, akiknek van tapasztalatuk a jelentkezésszám-pontszám növekedésének viszonylagos arányáról.
Lehet, hogy soktényezős a dolog, de le lehet vonni következtetéseket évről évre..
Na, nem mondod? Kösz a hasznos információt. Ezért aztán megérte gépelni.
Meg légyszi állapítsd már meg milyen az én gondolkodásmódom. Te úgyis jobban tudod.
Hihetetlen, hogy egyesek nem bírják ki, hogy ne szóljanak bele abba amihez nem értenek.
Nah akkor leírom tapasztalatomat:
2009-ben kb 1600an jelentkeztek és ebből 650-en első helyen. 437 ember vettek fel és 367 vol a ponthatár.
2010-ben kb 1541-en jelentkeztek, 632-en első helyen. 442 embert vettek fel és 372 volt a ponthatár.
Itt az odajelentkezők minősége változott ezért nőtt a ponthatár, annak ellenére, hogy kevesebben jelentkeztek, de többet vettek fel. Ebből is látszik, hogy nem lehet előre megmondani.
De ilyen tapasztalatot nem értem minek kérsz az emberektől, felmész a Felvi.hu-ra és végigböngészed, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!