Csak én néztem be ennyire ezt a biosz emelt szintes feladatot?
Figyelt kérdés
A genetikáról van szó, ahol én levezettem X kromoszómához kötött betegségként, ki is jött minden, hibátlannak gondoltam. Most meg kiderült, hogy a pontok nagy részét buktam ezzel. Más is csalódott az emelt miatt, vagy csak én? No, meg az amőba-ember emésztése is egy "érdekes" feladat volt.2011. máj. 12. 21:55
1/14 anonim válasza:
áhh nyugi a genetikát egy az egybe buktam pfff legszarabb volt álmomba sem gondoltam volna hogy populációs genetika xD ááááá nameg igen tényleg érdekes volt az amőbás dolog néhol csak tippeltem
2/14 anonim válasza:
Én a genetikában 2 pontot vesztettem, viszont az amőbásnál 1-et találtam el.
Ősszel újra megyek...
3/14 A kérdező kommentje:
De ti is így csináltátok? Teljesen logikusnak tűnt, csak egy emberre nem volt igaz a családfában, de azt nem vettem észre, mindenkinek a genotípusát meg nem volt időm felírni. A pop.genetikás része nekem jó lett, meg még talán 2 elfogadható (így összesen 4/11p :(, de alapvetően x-kel csináltam. :-( Az amőbás no comment, teljesen félreértelmeztem vagy 4 állítást és alapból 4 pont bukás. A 80%-ban bízom, akkor még nem reménytelen a helyzet..
2011. máj. 13. 07:54
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, többen írták, hogy X-hez kötötték, de bennem fel sem merült.
Mondjuk én csak 2 hete kezdtem el tanulni a genetikát. Ezt most nem azért írom, hogy húdefaszagyerekvagyok, 2 hét alatt megtanultam a genetikát, hanem azért, mert lehet, hogy nem láttam át a feladatot úgy mint ti, ezért minden lehetőséget megnéztem, vagy nem tudom.
De tény, hogy a genetikára 45 percem elment.
5/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért ilyen szemetek, hogy megkérdezik X-hez kötött és indokoljam aztán h Y-hoz-e és indokoljam. Ki gondolt arra hogy egyikhez sem??? Amikor az x-es ki is jött..:(
2011. máj. 13. 09:37
6/14 anonim válasza:
De valami olyasmi volt a kérdés, hogy lehetséges-e, hogy X-hez kötött? Válaszát indokolja!
Szóval nem írták, hogy X-hez kötött.
7/14 anonim válasza:
Egyébként tök mindegy, de elcseszted ezt, én meg az esszét. Más meg mást.
8/14 A kérdező kommentje:
Ja... 85 volt a vél és kapásból -11 ponttal indulok..szuper
2011. máj. 13. 11:31
9/14 A kérdező kommentje:
Nem írták azt valóban! Mindenesetre nálunk mindenki arra gondolt, hogy az... Akkor ezt benéztük..ez van.. Nektek mennyi lett? Nekem 76 körül :-S
2011. máj. 13. 11:34
10/14 anonim válasza:
Nekem szigorúan pontozva 60. De nem hinném, hogy sokkal több lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!