Egyetemisták, főiskolások! Nálatok is ilyenek a technikusok?
Szia!
Hasonló problémám volt/van: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Én már befogom a fülem és próbálok nem figyelni rájuk.
Nálunk senki nem kap felmentés, mivel ugye a középfokú tanulmányokat nem lehet bekeverni a felsőfokúba.
Már énsem tudok mást tenni, mint befogni a fülem, amikor éppen megy az értekezés körülöttem. Eleinte próbáltam vitába szállni, de rájöttem hogy nem lehet, mindig mindenkinél sokkal "okosabbak", lekezelőek... Egyszerűen nem értem. Elviselem, de nem értem, hogy mire még mindig a felvágás... Egy-egy okoskodás alkalmával olyan szívesen beolvasnék az ilyeneknek, hogy lehet baromira okos vagy, még is kettesekkel rugdosnak át, ha átrugdosnak... Miért próbálják nekem megmagyarázni a hülyeséget, amikor megtanultam, jó zh-t írtam, tudom miről van szó, még is én illetve a többiek vagyunk a hülyék nem ő/ők... Két éve vagyunk egy csoport, én nem tudom ez az előző évfolyamokon előfordult-e de olykor már gusztustalan ami megy. Az az érzésem, hogy ha a földön feküdnénk, még le is köpne, belénk is rúgna a másik csapat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!