Undok lennék, amiért nem segítek a tanulásban?
A csoporttársam, megkért, hogy magyarázzam el neki a statisztika I.-et, mert nem ért belőle semmit én pedig elég jó vagyok belőle. Az az igazság, hogy szívesen segítenék, de egyszerűen nincs rá időm. Levelezőn tanulok, 2 kis gyerekem van, a férjem reggeltől késő estig dolgozik, nekem is készülnöm kell a vizsgáimra (9 lesz) és így is csak 5órát alszok naponta, a lányaimmal alig van időm foglalkozni. Én úgy tanultam meg a statisztikát, hogy rengeteget gyakoroltam, két spirál füzetet teleírtam feladatokkal, eddig kb 100órát foglalkoztam vele. Nem akarom megbántani, de nála leginkább azzal van a gond, hogy nem tanul eleget. Senki sem érti meg a statisztikát 2 óra alatt, ő pedig még nem foglalkozott vele többet. Így pedig nincs túl sok esélye a vizsgán. És persze én leszek a gonosz, amiért nem voltam segítőkész. :-( Valamilyen szinten barátnők vagyunk, de inkább csak az iskola köt minket össze. A jegyzeteimet és füzeteimet szívesen adom neki oda, de szerintem nem várhatja el tőlem, hogy ott üljek mellette több 10órát. Ha csak 1-2 óráról lenne szó akkor még ok, valahogy megoldanám, de egy fél éves anyagot elmagyarázni, háát...
Ti hogy gondoljátok, kinek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!