Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki van még így? (lent) /...

Valaki van még így? (lent) / Mi motivál titeket a tanulásban? (idézetek stb)

Figyelt kérdés

Valamiért csak este tudok tanulni, amikor már sötét van. Nappal egyáltalán nem. Nem értem, mindenki nappal tanul én pedig akkor nem tudok leülni a fenekemre.

Aki szintén ebben a cipőben jár, hogy ossza be az idejét?

2011. jún. 7. 15:36
 1/2 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy elsőéves egyetemi hallgató vagyok és van még 1 vizsgám, szóbeli, de sehogy nem bírok neki állni. Pedig nagyon jó eredményeim vannak, én vagyok az évfolyamban a 2. legjobb tanuló. Nem értem, miért vagyok ilyen lusta :S

Azt tudni kell, hogy ha elkezdek valamit tanulni, akkor azt teljesen tudni akarom, hogy még egy szót se tévesszek. Ez középsuliba bejött, de most már rengeteg anyag van, itt lehetetlen. Talán ezért nem bírok nekiállni?

2011. jún. 7. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, csak este tudok, mikor már sötét van, Csak az a baj, hogy akkor meg kezdődnek a filmek, én meg mindig arra gondolok, de jó lenne nézni, és azutén meg azért nem megy a tanulás:/
2011. jún. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!