Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi 2011 magyar írásbeli?

Érettségi 2011 magyar írásbeli?

Figyelt kérdés
Kinek,hogy sikerült, mit választottatok? Én a Móricz novelláról írtam 3 oldalt, az jónak számít ?
2011. máj. 2. 12:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én még írom, 5 órát kaptam, mert dislexiás vagyok.
2011. máj. 2. 12:22
 2/23 anonim ***** válasza:
Én az összehasonlítót írtam, közel 3 oldalt, szerintem könnyű volt
2011. máj. 2. 12:22
 3/23 anonim ***** válasza:
62%

Én is Móricz-t írtam, nekem 4 oldal lett. Szerintem a három oldal is jó.

A szövegértés nem volt a legkönnyebb.

Szerintetek melyik volt az a Emil verse az első, vagy a második össze-visszás???:))

2011. máj. 2. 12:23
 4/23 anonim válasza:
Én érveltem 4 oldalt az sem volt szerintem nehéz :)
2011. máj. 2. 12:26
 5/23 anonim ***** válasza:
Emil verse elvileg az első volt,h. rohadjon meg... Én másodiknak írtam mer a szöveg azt írta róla,h. emil nem tartja a formát meg a tartalmat.. ott gondolkoztam... azt kamu ...:D
2011. máj. 2. 13:04
 6/23 anonim ***** válasza:
am. én 4. és egy negyed oldalrt írtam móriczról(utolsó)
2011. máj. 2. 13:04
 7/23 anonim ***** válasza:
Én a versösszehasonlítást választottam, 3 oldalt tudtam összehozni, de a tavalyihoz képest könnyebb volt. A szövegértés tényleg nem volt egyszerű...
2011. máj. 2. 13:11
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem tudni pontosan, hogy mikor rakják fel a net-re a megoldásokat? Amúgy valóban nem volt könnyű, de hát bíííízzzunk bene........ Ja, és sok szerencsét az elkövetkezendő napokra is..... :D
2011. máj. 2. 13:20
 9/23 anonim ***** válasza:
A szövegértés remélem jól sikerült bár épp hogy be tudtam fejezni. Érvelést írta de nagyon elb*sztam. Az eleje meg a vége jó de nem irodalmi alakokkal példáztam mint pl. antigoné,hanem költőkkel. Amikor elkezdtem írni erősen gondolkzotam hogy Antigonét,Édes Annát meg a Sorstalanságból írom a gyereket aztán egy szó bezavart a feladatba és elcsesztem az egészet. Amikor már csak 20 perc volt hátra elolvastam mégegyszer a feladatot és akkor jöttem rá hogy eléggé más lett volna a feladat.
2011. máj. 2. 13:26
 10/23 anonim válasza:

itt vannak a megoldások :)

[link]

2011. máj. 2. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!