Meg fogok bukni matek érettségin. és ti?
Figyelt kérdés
meg fogok bukni ^^ ti is? :)2011. máj. 1. 16:41
11/18 A kérdező kommentje:
persze h láttam érettségi feladatokat.csináltam is. töri könyű volt, viszont az esszékhez hozzá sem szagoltam, épphogy átnéztem. töriből cél 4es :S de leviszem 3asra... magyar tényleg könnyű annak akinek a matek nehéz :D matek...cél a 2es, mi 4 évig kajak nem ilyen feladatokat oldottunk meg. pedig még tanárhoz is jártam. vele is hülye bizonyításokkal szórakoztunk. tehát necces aza 2es jegy :))
2011. máj. 1. 18:07
12/18 anonim válasza:
"magyar tényleg könnyű annak akinek a matek nehéz :D "
Akkor én vmi zseni lehetek, mert nekem mindkettő könnyű volt.
13/18 A kérdező kommentje:
juj de menő vagy:)
2011. máj. 1. 18:33
14/18 anonim válasza:
Aki megbukik érettségin... Még egy általános iskolás is összeszedi az érettségin a kettest, ne vicceljetek már.
16/18 anonim válasza:
NEM FOGUNK MEGBUKNI!! NEKEM 100%-OSNAK KELL LENNIE? MEG IS LESZ!!! :))
17/18 A kérdező kommentje:
na ennyi. lezajlott...és láss csodát. MEGBUKTAM :D úgyérzem...rohadtnehéz volt...
2011. máj. 3. 13:27
18/18 anonim válasza:
Nem értem miért mondja azt vki, hogy nehéz volt, ha vmi nem sikerült. Attól, hogy neked nem ment, még nem volt nehéz. Volt benne egy csomó teljesen alap feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!