Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Féltek az érettségitől?

Féltek az érettségitől?

Figyelt kérdés
én igen....
2011. ápr. 29. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is:D
2011. ápr. 29. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Én 10 éve érettségiztem,de féltem.Szerintem ez normális dolog.Utána pedig ugyanúgy féltem az államvizsgától.:)

Egy kalappal kívánok.........

2011. ápr. 29. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
eléggé. Gondoltam a hétvégén még mentem a menthetőt, de... :D
2011. ápr. 29. 22:46
 5/11 anonim válasza:

Én is féltem tőle. De miután levizsgáztam, és az azóta eltelt idő alatt rá kellett jönnöm, hogy életem legkönnyebb vizsgái az érettségi vizsgák voltak.

Szerintem egy általános iskolás 14 éves is le tudna érettségizni. Nyilván nem 5-ösre, de sokan meg tudnák csinálni.

2011. ápr. 29. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem,és nagyon ideges voltam előtte.

Ez természetes dolog,hiszen aki vinni is akarja valamire,az nyilván izgul,hogy jó érettségit tegye,mert ettől függ,hogy tovább tud-e ott tanulni,ahol szeretne.

Szóval teljesen megértelek titeket,DE nem olyan borzasztó ám :-)

Időtök lesz bőven, törinél ott az atlasz,források.

Mateknál a függvénytábla és a számológép :-))

Lényeg,hogy olvassatok el minden feladatot figyelmesen,ne kapkodjatok!

Nekem most a vizsgaidőszak kezdődik,az sem egy leányálom :-)

Drukkolok hétfőtől minden érettségizőknek!

2011. ápr. 29. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem.
2011. ápr. 29. 23:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon izgultam, hogy milyen lesz, kicsit tartottam tőle, de aztán kellemesen csalódtam. Igazából különösebb tudást egyik feladatsor sem igényel, töriből ha figyeltél az ismétlő órákon, és van atlaszod, szinte mindent megtudsz csinálni belőle. Világéletemben utáltam a törit, még is ötös érettségit írtam belőle! :)

Matekon függvénytáblázat a legjobb barátod, magyarból pedig csak figyelmesen kell elolvasni mindent.

Amire nagyon figyelni kell, az az hogy pontosan olvasd el a kérdést, illetve a feladatot, hiszen igyekeznek néha kicsit megcsavarni a dolgot, amit mondjuk stresszhelyzetben egy diák nem mindig vesz észre, avagy hajlamos félreérteni, ami természetes, csak vacak ilyeneken elbukni.

Összességében fél év múlva már nevetni fogsz az egészen, pláne ha továbbtanulsz. Egy vizsgaidőszak húzósabb, mint az érettségi volt. :)

2011. ápr. 30. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Most már igen!
2011. ápr. 30. 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. ápr. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!