Melyik érettségitől féltek a legjobban?
Én a matektól nagyon parázok, bár az nekem abszolút nem fog beleszámítani semmibe, lényeg, hogy 20% felett legyen, de nagyon hülye vagyok hozzá és a tanárom sem volt a legjobb, ezért rendesen stresszelek miatta..
A magyarral elvagyok, az előző érettségiket megcsináltam, mind sikerültek 75% felettire, bár igazából nekem ez sem fog beleszámítani.
Töri-angol duplázást tervezek, így ezekre nagyon ráfeküdtem. Angoltól kicsit jobban parázok, főleg a nyelvhelyesség résztől, amikor magadtól kell szavakat beírni, na az agyhalál.. :S
Töri esszétől én nem félek, szövegelni mindig is jól tudtam. :D De azért kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz..
Ti hogy vagytok vele? :)
Szia!
Én angolból és magyarból emeltezek. A magyartól félek, bevallom, megbántam, hogy jelentkeztem rá. Angoltól nem félek, az megy és szeretem. Kicsit még a matektól, mert az nem az erősségem.
18/L
Matektól minek parázni?
Elmondom kettesér hajtottam év végén, próbaérettségit meg kerek 50%-ra megírtam.Szöveges feladat kb mindig van benne 1-2 amik rohadt könnyűek és 17 pontos feladatok.
Én is a metktól félek, jártam most különtanárhoz is, úgy jobb volt..de pozitívan kell rá gondolni, mert végül is a borzasztó nehéz feladatok is egy-két egyszerű képletre épülnek, a többi logika.
Bár a tavalyi érettségiben a tanár szerint volt egy 17 pontos feladat ami főiskolás v egyetemes feladat volt. :S Csak ilyet ne kapjunk most ezért imádkozzatok!
@13:38
Ha közép matekról van szó, abban biztosan nem volt semmilyen egyetemes feladat, vagy hasonló. Középszintű nagyon könnyű.
Mindegyiktől :D
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!