Holnap szóbelizők! Ti mennyire féltek? Mennyit tudtok? Hogy álltok a holnaphoz?
:D hát az összes tételt az túlzás, de nagyját tudom. igazából nem félek, csak van bennem annyi, hogy a 4 év alatt tanultakat valamennyire összekaparjam hnapra. :) remélem sorra kerülök holnap, elvileg 12-en leszünk az osztályból kedden, 9. vagyok a sorban, sorra kell kerüljek még hnap! :D minél előbb, annál jobb.
irodalom nytan
töri
közgáz marketing
angol
ezekből?
és te ?:D
Én paráok elégé. Sokan nyugtatnak de könnyű mondani hogy ne idegeskedj :D Majd kiderül mi lesz... Az a baj hogy tegnapelőtt kezdtem el tanulni, még hátra van az összesből 10 tétel. Mondjuk én úgy tanultam hogy elolvastam 2szer és felmondtam magamnak amennyit tudtam belőle aztán megint felmondtam. Szóval így hozzátudok szólni de elejétől a végéig most nem tudnám elmondani. De bízok benne hogy 4 év alatt ragadt rám annyi hogy letudjak érettségizni, és bízok a tanárok segítségében. Meg persze a szerencsében hogy könnyű tételt húzok ki:D
Sok sikert neked holnapra! Tedd oda magad és nyugi, menni fog, eleget tanultunk ahhoz hogy előtudjuk adni valami elfogadthatót vagy talán még jobbat is!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!