Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezek mellett...

Hogy lehet ezek mellett koncentrálni a fontosabb dolgokra? Kivagyok készülve teljesen.

Figyelt kérdés

Elsős vagyok a gimiben. A matek nagyon nehéz,bukásra állok belőle. 1 hét múlva írunk egy 2 órás évzáró vizsgát,ami eldönti azt,h osztályt ismétlek vagy sem.Ideges vagyok,stresszes de nagyon. 140 oldal anyagot kell átvennem pár nap alatt. Ez még talán menne is,de a testvéreim folyamatosan zajonganak,rohangálnak(ráadásul kis lakásban lakunk...). Ha én próbálom őket nyugodtan fegyelmezni egyből leordít anyu. Ma hazajöttek láthatásról a testvéreim,apám részéről jöttek a beszólások,a mamájuk részéről:nem kaptam húsvéti ajándékot,tesóim mind kaptak (ezt minden ünnepkor eljátsszák),kaptak pénzt is,nekem nem küldtek semmit(9 éve,mivel nem vagyok apám gyereke). Anyu tojik rá,azt mondja h nem érdekli. Nagyon ideges lettem,legszívesebben beszólnék az egész családjának. Nem tudok egyszerűen koncentrálni. Kapom a beszólásokat meg a zajt a családomtól. Ha bemerem csukni az ajtót,2p és kinyitja valamelyikük.

Hogy tanuljak normálisan?Vagy h érjem el azt h anyu ne csak engem szidjon állandóan,mikor látja h nem kevés dolgom van?

2011. ápr. 25. 18:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem kötök én bele senkibe, egyszerűen ez az igazság.

A mai középiskolás színvonal már az 5 évvel ezelőttihez képest is annyit zuhant, hogy komoly bajba van az oktatás miatta.

Tavaly decemberben végeztem felmérést Bp-i középiskolákban többek között az általános tudásszint felmérésére is és összehasonlítva a 10 évvel ezelőtti hasonló felmérésekkel szánalmasan sokat csökkent a színvonal, pedig a tanári gárda nem sokat változott. Egy mai átlag gimnázium egy 10 évvel ezelőtti szakközépiskolai átlag szintje alatt van. A gyengébb szakközepek meg már a kisegítő szintjét súrolják, ami nagyon szomorú.

Nem másban kéne keresni a hibát, hanem inkább hajtani....

2011. ápr. 26. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!