Van még időm javítani az év végéig?
Egyszerűen lusta vagyok tanulni!
Szinte mindenki mondja nekem hogy tanuljak többet, és én most kaptam észbe hogy el kéne kezdeni tanulni, de már csak 1-2 hónap és itt a tanév vége.Ez az ügy teljesen leamortizál, mivel már nem tudok javítani a jegyeimen mert itt az év vége.(Saját meglátás...)
Ha gőzerővel hajtanék talán sikerülne jelentősen javítanom?
Felvételi miatt javítanál?
Mert akkor szerintem felejtős, az év végi jegyekre koncentrálnod, hisz ott nem csak az év végi hajrát osztályozzák, (hanem jobb helyeken) az év közbenit is..
Helyette írd meg a legjobb tudásod szerint az érettségit, szóbelin is teljesíts 100%-ra, vagy nagyon jól. És akkor a felvételin az érettségi pontjaid duplázásával sikeres lehetsz szerintem. De nem tudom pontosan a helyzetedet felmérni, csak azt írom, amit én tennék ilyenkor.
-------------------------------------------------------
Ha még nem vagy érettségiző korban, akkor viszont igenis állj neki. Ne mond, hogy lehetetlen, alig van idő. Minden nap vedd elő a könyvet (ahogy eddig is kellett volna).
Egyébként a stratégiám: Iskolában FIGYELEK, JEGYZETELEK (egyedi jegyzet, színes, ábrás, ahogy nekem jó, hisz úgyis csak én tanulok belőle, így akár még vicces is lehet, a lényeg, hogy úgy írjam, hogy minél hamarabb meg tudjam jegyezni a dolgot) órák előtt ÁTNÉZEM, amit kell. És meg is vagyok a tanulással
Otthon soha nem tanultam. Ami szükséges az iskolához, az rám ragad a suliban. 14 éve így brillírozok, kitűnő év végi eredményekkel és érettségivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!