Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok javítani az...

Hogyan tudok javítani az érettségi érdemjegyemen?

Figyelt kérdés
2008-ban érettségiztem és nem vagyok megelégedve a matematika érdemjegyemmel. Hogyan lehetséges javítani? Csak abban az iskolában lehet ahol érettségiztem? Ha fizikából nem érettségiztem akkor, most lehet abból is?
2011. júl. 25. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

Lehetőség szerint a 2. és az utolsó választ nézd, a többi hülyeség.

2011. júl. 25. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak abban az iskolában lehet, ahol végeztél, de ezt valahol felsőbb szinten döntik el, hogy hova osztanak be, mivel csak egy tantárgyból érettségizel. Lehet simán fizikából is, annyi, hogy jelentkezel, és majd értesítenek,hogy mikor és hova menj, akár ősszel is leteheted őket.
2011. júl. 25. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak akkor döntik el "(szerelem a leg)felsőbb szinteken", ha egy kormányhivatalban jelentkezel, egyébként az általad választott középiskolában érettségizhetsz, amennyiben szerveznek és elvállalnak téged.
2011. júl. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!