Ki, mi szeretne lenni, ha "nagy" lesz?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy én most vagyok gimiben harmadikos, de még nem tudom mihez szeretnék kezdeni... Tudom nekem kell eldönteni hogy mi érdekel. Csak jó lenne ha leírnátok a ti elképzeléseiteket, hátha nekem is bejönne. :)2009. márc. 3. 20:41
1/10 anonim válasza:
végzős vagyok gimiben, és szociális munkás leszek:)
minden vágyam, hogy szenvedélybetegekkel és hajléktalanokkal dolgozhassak. Négy éve ezt akarom, és jövőre, végre mehetek az egyetemre.
2/10 anonim válasza:
Mindenkepp irassal, olvasassal, irodalommal kapcsolatos tevekenyseg (magyar szakra megyek). Tanar, ujsagiro, nyelvesz, kutato...sok minden erdekel, majd kiderul, melyik sikerul.
3/10 anonim válasza:
Szállodai igazgató szeretnék lenni :) vagy valami hasonló :)
Karriert építek mindenképpen! Mindenki drukkoljon :D
6/10 anonim válasza:
én most megyek közgázra.ha nem jön be,akkor pedig indegenforgalom vagy vendéglátás.ezek érdekelnek.(14/L vok)
tesóm szpihológiára vagy magyar szakra megy:)
7/10 anonim válasza:
orosz tolmács:) rajta vok az ügyön:)
8/10 anonim válasza:
még nem tudom :)
Szállodai igazgatós! Hogy lehet odáig eljutni? Engem is érdekelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!