Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen iskolát szükséges...

Milyen iskolát szükséges elvégeznie annak, aki meteorológus szeretne lenni? 15/F

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ELTE vagy Debrecen Földtudomány alapszak meteorológus szakiránnyal, utána ELTE Meteorológus mesterszak.

De sokkal több meteorológust képeznek, mint ahányan munkát tudnak találni. Gyakorlatilag az OMSZ az egyetlen munkaadó.

2011. júl. 8. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz sajnos, én is a meteorológiát szerettem volna tanulni és ezzel kapcsolatos munkát találni, de szembesültem azzal a ténnyel hogy ez kb lehetetlen. Csak akkor jött volna össze ha lennének ott kapcsolataim akik betudnának venni valahogy.
2011. júl. 8. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Földtudomány alapszak, de bizonyos tárgyakból az első két félévben nagyon jól kell teljesíteni ahhoz, hogy a 3. félévben elkezdhesd a tényleges képzést.

Munkaadók: OMSZ, repüléssel foglalkozó szervezetek, egyetemeken oktatói állás, pár cég még alkalmaz meteorológust. Ahogy az előbbiek is írták: az OMSZ az egyetlen, amivel lehet számolni, de oda szinte lehetetlen bejutni.

2012. márc. 27. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!