Ki szeretne színésznő vagy énekesnő lenni?
Én nem, de nemrég értem haza egy barátnőm koncertjéről. Ő énekesnőnek készül.
Nem túl jó a hozzáállásod. Ahhoz, hogy színpadra állhass, tehetség, valamint sok tanulás és munka kell. Amivel egyébként még a tehetség jelentős részét kompenzálni is lehet.
Ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor tessék megkeresni egy iskolát, ahol ezt tanulhatod, keress fellépési lehetőségeket, akár énekkarral (ha jó vagy, idővel kaphatsz szóló szerepet), akár vokalistaként, akár színjátszókörben, stb.
Ha csak ülsz és vársz, valóban csak álom marad a dolog, de ha teszel is érte, akkor összejöhet.
Hát én ebből már kinőttem.
10 évesen én is az akartam lenni.
ledegradálta sok kontár ezt a szakmát
ma akkor lehetsz énekesnő ha modell vagy és meguntad a pózolást vagy kijöttél épp a VV villából.a számítógép és hightech korában jó hang se kell már azt is megkeverik...
színészet:hát ja szerintem mi gyk-sok is képesek lennénk olyan produkcióra mint a barátok közt felfújt ürgéi csak nekünk nincsenek elég befolyásos spanjaink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!