Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan álltok a szakdolgozatot...

Hogyan álltok a szakdolgozatotokkal?

Figyelt kérdés
Azok válaszai érdekelnének elsősorban, akiknek ápr. elseje körül van a beadási határidejük... :)
2009. márc. 3. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁ :-)))

Sorstárs??

Nagyon rosszul állok. Nekünk márc. 31-ig le kell adni bekötve. Szerintem teljesen rosszul kezdtem hozzá, és most is "szenvedek" az anyaggyűjtéssel. Sokkal egyszerűbbnek gondoltam.

És Te hogy állsz? Milyen területen írsz?

2009. márc. 3. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, sorstárs. :(

Pillanatnyilag azt se tudom, hogy hogy állok, ezért tettem fel ezt a kérdést...

Irodai ergonómiából írom. És te?

Még mindig gyűjtögetem az anyagokat, szenvedek a szakirodalmi résszel... Két napja alig aludtam éjszaka, mert nappal nem tudtam semmit csinálni a gyerekektől.

Ez nagyon gáz. Pedig már tavaly nyáron elkezdtem gyűjtögetni.

Van már 54 megírt oldalam, de még nagyon át kell fogalmazgatni, összefogni stb.

Ráadásul alig találok szakcikkeket, úgyhogy lesz benne egy csomó netes hivatkozás is...

2009. márc. 3. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

A netes hivatkozások nem rosszak, emennyiben relevánsak. Most már egyre gyakoribb,hogy több a netes hivatkozás, mint a könyv vagy folyóirat. Gondolj csak bele rengeteg folyóirat szaklap olvasható a neten is. Nem is állsz rosszul ha már van 54 oldalad.

Azt tényleg szarul áll aki még csak gyűjtöget és még azt sem fogalmazta meg miért ezt a témát választotta. Én 2 éve írtam szakdogát utoljára akkor a hat időm előtt 2 héttel még kérdőíveket elemeztem itthon a gyerek mellett.

2009. márc. 3. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Na, az jó lehetett! :D

Amúgy én nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult megírni. Brrrr. Még jó, hogy idejében hozzáláttam, mert már így is kezdek pánikolni. :D

2009. márc. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!