Mit választanál: egész nap matek óra vagy egy óra töri?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 16:33
2/12 A kérdező kommentje:
Én inkább matek.Miért?
1: a történelem nekem száraz, nem érdekes.
2: a matek meg érdekesebbnek tűnik.
3: mindkét tanár másként tanít. Matek órán van ösztönző erő, de a másik tantárgynál ilyen (jutalmazás) nincs.
2011. ápr. 15. 16:39
3/12 anonim válasza:
ha esetleg úgy alakulnak a tanulmányaid, hogy egyszer majd részt kell venned tömbösített szemináriumon (reggeltől - estig), akkor majd rájössz, hogy választanál inkább egy órát bármiből, mintsem végigseggelni egy napot esetleg olyan témakörben, ami tényleg érdekel ;)
4/12 anonim válasza:
Törit. Szerintem is érdekesebb a matek, de igaza van az előzőnek, egy órát bármiből kibírok.
5/12 anonim válasza:
Töri. (Hjajj, a szép gimnazista évek:))
6/12 anonim válasza:
Természetesen az első. A töri is szép tantárgy, de egy órája azért nem ér fel egy egész napos matekozás hasznával és gyönyöreivel.
8/12 anonim válasza:
alap hogy töri. A kedvenc tantárgyam. Csak NE 1. vh 1. és 2. vh közötti időszak 2. vh és utáni időszak mert azt utálom. 1800-as évek végig minden jöhet :D
9/12 anonim válasza:
matek. teljesen felesleges beülni arra az 1 óra törire,ha hullára nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!