Javíthatok még az átlagaimon? Kétségbeejtőek a jegyeim.
Nagyon rossz jegyeket szereztem a második félévben. Hetedikes vagyok, az első félévben kitűnő voltam, most pedig így állok, második félévben:
nyelvtan: 3,8
irodalom:4,6
angol:4
töri:4,4
föci:3,2
matek:3,1
fizika:4
kémia:3,7
biosz:3,6
ének:4
A többi jelentéktelen tantárgy(tesi,rajz,technika stb.) mind ötös. Ezeket a rossz átlagokat ki tudom még javítani? Nem vagyok buta, csak nagyon lusta, alig tanultam vmit a második félévben. És ugye a hetedik évégi jegyeket beleszámítják a felvételibe is. Félek, hogy sehova se fognak felvenni ilyen sz*r jegyekkel..:/
Gőzerővel elkezdtem tanulni(tudom, "kicsit" későn..), most is mindennel kész vagyok.
Van rá esély, hogy kitudom javítani ezeket? 13/L
Azok nem mondanak semmit -.-" Csak annyit,hogy "jaj, ne zavarj már, ezt én honnan tudjam?"
Amúgy köszi a segítséget -.-.
Még javíthatsz.És kezdj is bele:D Másnak év vége előtt 2 héttel jut eszébe h. "jaj én javítani akarok" vagy "jaj,hát én nem akarok megbukni".(osztálytársam):D
Készülj fel minden dolgozatra jól.És állj hozzá pozitívan:)
A tanárok általában megadják a jobb jegyet ha látják rajtad,hogy nagyon hajtassz:p Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!