A SOTE vagyis az orvosi egyetem lelkileg mennyire kemény? és milyen jellegű dolgokat kell tanulni?
Figyelt kérdés
sziasztok. 21 leszek, nem tudom késő e meg hát a szorgalmam se a legjobb, bár mindig is érdekelt de most nagyon az orvosi pálya. az orvosi az aminek igazán látom értelmét, hogy érdemes tanulni, ellentétben ilyen bgf turizmus meg szállodai majomkodással szemben. a sotet egyszerűen nem lehet összehasonlítani egy egyetemmel sem. nem vagyok hülye de elég szar tanuló voltam az iskolában, nem érdekelt a suli, tanulás, inkább a sport felé orientálódtam tanulás helyett. szóval csak úgy tudnék bekerülni így első körben, hogy mondjuk a fizetős részre, aztán tepernék, hogy átkerüljek államira. hál isten van rá lehetőségem, hogy ha elkezdem akkor így is elkezdhessem. viszont érdekelne mennyire nehéz? tényleg minden szabadidőd rámegy? igaz, hogy élő kisállatokon is (nyulak, macskákon) kell kisérletezni? a vérrel boncolással vagyis az élettelen dolgokkal nincs bajom, de valahogy egy kisállatot ha elém tennének, hogy hajrá, és ahogy rám néz, és látom, hogy fél retteg, oké, hogy ez van ezen az úton, de valahogy úgy érzem itt megzakannék. érdekes az emberrel szemben, nincs ilyen érzésem, de talán azért mert az ember, érti tudja mi történik körülötte. szóval minden érdekel ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. sok nyomasztó rész van? milyen jellegű a tanulás ott? fizika, matematika számolás egyenletek???? vagy inkább lexikális?2011. ápr. 9. 17:25
21/24 anonim válasza:
Aha, értem, hát sok sikert!:) a kémiát is meg lehet tanulni, ha akarja az ember, minden csak hozzáállás kérdése. Amúgy megkérdezhetem, hogy mi/melyik része érdekel az anatómiának? Mennyit tudsz arról, hogy az orvosin mit tanítanak belőle? Esküszöm, nem froclizni akarlak, vagy szivatni, szimplán kíváncsi vagyok, mennyire vagy tájékozott, ne feleslegesen fektess ennyi energiát a dolgokba, és szívesen mesélek is, ha gondolod:) ja, és igaz, hogy nekem is vannak 21-22 év körüli csoporttársaim, úgyhogy ne aggódj, csak azért írtam, hogy gondold át azért jól, hogy van-e, aki addig el tud téged tartani stb., mert sok tényezős a dolog.
22/24 A kérdező kommentje:
ha nem gond akkor emailben folytathatjuk?
2011. ápr. 11. 16:30
23/24 anonim válasza:
Na végülis felvettek az orvosira?
24/24 anonim válasza:
Hogy alakult az életed? :) én feladtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!