Milyen egy szóbeli középfokú angol BME nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Vizsgáztatók,kérdések,nehézségi szint,hogy lehet rá készülni,ilyenek érdekelnének...Előre is köszi:))2011. ápr. 6. 16:07
21/30 anonim válasza:
Pls valaki átküldené a kidolgozott tételeit. Előre is köszönöm!
(kohinn0@gmail.com)
22/30 anonim válasza:
sziasztok ha valaki nekem is eltudná küldeni a tételeket nagyon hálás lennék :) petra971130@freemail.hu
23/30 anonim válasza:
hello!
Ha valakinek vannak kidolgozott tételei elküldené nekem?
csekelgyula@freemail.hu
24/30 csakatothmate válasza:
Nekem is elküdheté valaki, ha megvan! :)
Sokat segítene, köszi!
csakatothmate@citromail.hu
25/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Akinek esetleg lennének kidolgozott témái, nekem is eltudná küldeni légyszi? Előre is köszi!
E-mail:zotya1027@freemail.hu
26/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Ha még áll, akkor én is élnék a lehetőséggel. :) Valaki át tudná küldeni a tételeket/linkeket?
jatek088@gmail.com
27/30 anonim válasza:
nekem is küldjetek andesz93@gmail.com köszönöm
28/30 anonim válasza:
[link] srácok itt megvan az összes
29/30 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért kerül 30ezer forintba a nyelvvizsga.. nagyon jófejek mondhatom
30/30 anonim válasza:
Ha magolos nyelvvizsgára szeretnétek menni akkor ajénlom az ECL-t. Annak 0 kommunikativ értéke van. Más jegyzetével lehet nem is tudsz mit kezdeni...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!