Szia! Csak most jutottam géphez,azért írok most. Nem is volt nehéz!:)) A témák is azok voltak amiket tudtam,bár én igyekeztem mindent megtanulni jól..A közeledő húsvétról is sokat beszéltem,az volt a fő téma:D Remélem jó lett!:) Köszi a szorítást és a biztatást,tényleg nem kellett volna ennyire izgulnom.:)
2011. ápr. 9. 22:51
13/30 anonim válasza:
Na ugye, mondtam én. Gratulálok, biztos sikerült! :)
2011. ápr. 9. 22:56
14/30 anonim válasza:
Én sehol nem találok kidolgozott tételeket!! Help! vki eltudná őket küldeni!?? rencsacsa6@hotmail.com vagy ide bemásoli!! nagy segítség lenne!! köszönöm! :-))
2012. júl. 11. 10:40
15/30 anonim válasza:
Sziasztok!:)
Én is gondolkozom rajta,hogy ezt a fajta nyelvvizsgát csinálom meg júniusban.
Esetleg nekem is át tudná valaki küldeni a tételeket?
(barna.dora94@gmail.com)
És az írásbeli része milyen,mennyire nehéz?
2013. jan. 9. 22:17
16/30 anonim válasza:
22:17-es, vannak már tételeid? Most látom csak ezt a kérdést, viszont nagyon szívesen át tudom küldeni a tételeimet. Meg van mind kidolgozva, remélem még nem késő, ha júniusban mész :$
2013. máj. 9. 13:55
17/30 anonim válasza:
Sziasztok, én nyáron szeretném megcsinálni a nyelvvizsgát,eddig csak jókat hallottam róla.Ha valakinek vannak tételei elküldené nekem?
Köszönöm.
2013. máj. 27. 10:41
18/30 anonim válasza:
valakii akinek megvannak a kidolgozott tételek, ha nagyonszépen megkérem, eltudná nekem küldenii.?? timcho@citromail.hu
iszonyat fontos lenne.:(
2013. nov. 3. 20:27
19/30 anonim válasza:
Valaki elküldenél nekem is a kidolgozott szóbeli tételeket és esetleg valami szituációs anyAgot is??? zsanna001@freemail.hu
Köszönöm előre is!
2014. febr. 1. 14:50
20/30 anonim válasza:
El tudnátok nekem is küldeni a teteleket? Vagy néhanyat közülük? Nagyon nagyon megköszönném!!!:)) (krisztina.muka@gmail.com)
Vagy ha valaki tud linket, ahol megtalálhatóak, azt is szívesen fogadom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!