Egy év után milyen átmenni egy másik gimibe?
Figyelt kérdés
Most nulladikos vagyok (ez ilyen nyelvi előkészítő), és lehet, h átmennék egy másik gimnáziumba. Szintén egy ilyen 5 évfolyamosba, de úgy, hogy ugye nekik már volt egy évük, ez a nyelvi előkészítő. Szerintetek nehéz lenne-e már beilleszkedni egy év után? Vagy van esetleg valaki közületek, aki egy év után váltott gimit? de ugy nekem úgy lenne, hogy még 4 teljes évet velük lennék, mint egy rendes normál tagozatos gimiben. És még annyi, hogy nekem abban az osztályab van egy általánosból ismert barátnőm, szóval a környezet nem lenne teljesen idegen. előre is köszönöm a válaszaitokat :)))2011. márc. 26. 00:12
1/2 anonim válasza:
ha abban a gimiben jobban éreznéd magad, ez legyen az elsődleges szempont. nekem a - mai napig - egyik legjobb barátom egy évvel később került az osztályunkba és ő még csak túlzottan szocializálódni sem tudott, egyszer valahova elhívtuk, akkor megnyílt és "velünk ragadt". most már lassan 10 éve ismerem, de ezt szinte évente elmondja, hogy mennyire meglepődött amikor egyszer csak hirtelen "befogadtuk" :) ezek a dolgok ilyen egyszerűen mennek, és sokszor találod majd magad az életben olyan helyzetekben, amikor jól összeszokott társaságba kell beilleszkedni. úgyhogy hajrá! ;)
2/2 anonim válasza:
Hát én fél évkor mentem át egy másik iskolába szakközépből gimnáziumba szintén előkészítős vagyok és senkit nem ismertem de itt egyből sikerült beilleszkednem amit a szakközépbe nem sikerült.a tanulás hát nekem kicsit nehezebben ment az angol itt többet vettem meg más könyvből de már az is megy hidd el megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!