Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kötelezőnek a...

Hogyan lehet kötelezőnek a Kincskereső kisködmönt feladni?

Figyelt kérdés
Még mindig emlékszem rá, hogy 4. osztályban az volt a kötelezőnk és mennyire gyűlöltem... csak szerintem olyan borzasztó? Vagy akkor még nem tudtam felfogni :D? Azóta már eltelt több mint 10 év .. :D
2011. márc. 25. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
hát szomorúnak szomorú de nem ez a legrosszabb amit el kell(kellene) olvasni.én a kőszivű emeber fiait,egri csillagokat nem bírtam elolvasni:S,most a bűn és bűnhődést,goriot apót kell de nem hiszem,hogy elfogom.
2011. márc. 25. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
de egyébként szeretek olvasni.
2011. márc. 25. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A felsoroltak hozzátartoznak az általános műveltséghez. Sokkal jobb mű,mint pl. az igénytelen Harry Potter.
2011. márc. 25. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A ami napig nem szeretek olvasni, de ez volt egyetlen könyv, amelyet általánosban szerettem olvasni.
2011. márc. 25. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Ezt én is folyton megkérdezem, de még nem jött válasz. Rémtörténet, de megadja az alapot a magyar alaphangulathoz. Keserűség, szomorúság stb... had tanulja a gyerek igen korán. Amúgy nekünk szerintem 3-ban volt kötelező és kb megutáltatta velem alapból az összes kötelező olvasmányt a magyar írokkal együtt. Amit legfőképp azért tartok szörnyűnek, mert imádok olvasni. Több ezer könyvet kiolvastam már igényesebb és igénytelenebb műveket is. (Bár hozzáteszem, hogy ez igen szubjektív... mitől lesz valami igényes vagy igénytelen?)

Szóval a kötelezők nem fogtak meg (csak nagyon kevés, egy sem magyar), de szerencsére az olvasás szeretetét nem ölte ki belőlem. Sajnos azonban azt elérték, hogy minden magyar íróhoz iszonyatosan óvatosan közeledek, mert nem csak Móra volt az egyetlen, akit ezzel elvágtak nálam.

2011. márc. 25. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
egy gyereknek is találkoznia kell az élet árnyékos oldalával, a rossz dolgokkal, minden életszakaszban az korához illő formában: először Kincskereső kisködmön, aztán A pál utcai fiúk, majd Édes Anna, stb. mindegyik nagyon szomorú a maga módján, mégis sajnos nagyon is szükséges. a fentieket és Dumbót is megsirattam gyerekkoromban :-/
2011. márc. 25. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:
jó persze, de nem tudom én egyszerűen nem tudok túllépni a Kincskeresőn... nem csak szomorú, hanem az egész borzasztó szerintem tényleg:D
2011. márc. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!