Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a felelés közbeni...

Mit kezdjek a felelés közbeni idegességemmel? 14/L

Figyelt kérdés

Főleg amikor matek vagy fizikából kihívnak megoldani egy egyenletet. Gyakorlok, de a fejben számolás nem megy nekem olyan gyorsan, és amikor kint állok, akkor kétségbe esek, és volt már hogy elfelejtettem mennyi 56-nak a fele, annyira izgultam. Vagy töriből ha valami nem biztosra jut eszembe, csak rémlik akkor meg se merek szólalni, nem mondok inkább semmit. Barátnőm ilyenkor elkezd rizsázni mindenfélét, és mindig bejön neki. :/

Szóval teljesen leblokkolok mikor kint állok, majdhogynem még a nevemet is elfejtem...

2011. márc. 20. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
győzd le
2011. márc. 20. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
jahj,ne izgulj:) jó könnyű ezt mondani.Mi nem szoktunk matekon felelni,egyszer feleltem a táblánál és hirtelen egy egyszerű kivonást nem tudtam gyorsan leírtam kicsibe a táblára és megoldottam.Kicsit állj ott és gondolkozz szerintem megvárnak míg gyorsan kiszámolod.Töriből pedig mondd csak amire gondolsz max kijavítanak és bólogatsz rá vagy mondd,hogy "uh tényleg!" Szóval a tanár tényleg lássa azt,hogy tudod te csak hirtelen elfelejtetted,de ha ott állsz akkor nem látja,hogy készültél az órára.És a lényeg,hogy mindig tudj valamit mondani és beszélj ami csak eszedbe jut a témáról,mert inkább ő szakítson félbe,minthogy rá kelljen vezetni a témára.Remélem érted.Ha készülsz az órára,akkor ne izgulj,mert akkor csak tudod.Hagyd meg azoknak akik tényleg nem tanultak;)
2011. márc. 20. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem nem jött be :((( hiába mondogatom magamnak , hogy ne izgulj, ne izgulj :(( pedig mindig tanulok

14/L

2011. márc. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!