Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mivel töltsem ki a felvételik...

Mivel töltsem ki a felvételik közbeni szünetet, azt a 15 percet? (még több kérdés alul, várom a válaszokat, SÜRGŐS! )

Figyelt kérdés

15 perc mire elegendő,és mit érdemes csinálni ilyenkor?

11:45-kor lekell tenni a tollat és azonnal elveszik mindenkitől a lapokat.De azután haza lehet menni,vagy még mondani fognak valamit a továbbiakról?

negyedik hónap 16.-ig megtudjuk,hogy felvettek-e,vagy pont azon a napon tudjuk meg??És a levél az általános iskolába érkezik,vagy az itthoni címünkre??

Ennyi kérdés éppen elég lesz,talán holnapig valaki megválaszolja nekem,aki már tapasztalt:D:D

ja és szurkoljatok,amellett,h. válaszoltok..légyszíves!kösz előre is:)

2010. jan. 22. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én magammal rángattam anyát és a szünetben elmeséltem gyorsan, hogy mi volt, hogy sikerült és ettem meg ittam.

Pont azon a napon. Én bementem a suliba megnézni az eredményt.

Az otthoni címedre de az általános iskolába is.

2010. jan. 22. 16:54
 2/5 anonim válasza:
én is holnap írom a jedlikbe:DXD
2010. jan. 22. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
ahhhjjjj meghalok nagyon parázok:SxD
2010. jan. 22. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
én nem parázok,majd hnap parázok..készülődéskooor:D
2010. jan. 22. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Na én meg haverkodtam egyet..a matek az nagyon nehéz volt:S
2010. jan. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!