Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felelés közbeni idegességgel...

Felelés közbeni idegességgel mit tehetek?

Figyelt kérdés
Amikor szóban kell felelnem egyszerűen "bepánikolok".Miközben mondom magamnak hogy nyugi tudod az anyagot nem kell stresszelni.Mindig úgy érzem hogy elvörösödök és összezavarodok.Egyszerűen bármit teszek az utolsó pillanatban vagy a felelés kezdetekor totál ideges leszek.Régen pánikbeteg voltam,talán emiatt is lehet(?).Szeretnék végre úgy felelni hogy nem megy fel totál a vérnyomásom és nem leszek teljesen ideges,mert olyan nincs hogy emaitt kapok felmentés a szóban felelés alól(sajnos:D).
2010. szept. 30. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, csak nem ilyen durván. szerintem szimpla "lámpa láznak" is nevezhető a jelenség... az osztálytársaid előtt nem vagy hajlandó szerepelni. beszéld meg a tanárral, hogy kerítsetek rá időt, hogy kettesben legyetek, és úgy felelhess. legalább rájössz, hogy úgy működik e, és hogy igazam volt e.
2010. szept. 30. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyennel már próbálkoztam de azt mondta az órán kell felelni nem ér rá (ami érthető is).
2010. szept. 30. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Na én meg alapból alig tudok emberekkel beszélni, mikor meg felelni kell akkor meg kiállok azt elmondom az anyagok.

Próbálj meg kizárni mindent koncentrálj csak a gondolataidra, hogy mi lesz a következő mondatod, hogy hogyan építed fel a feleleted. Ha jól csinálod nem lesz időd az osztálytársaiddal foglalkozni.

2010. szept. 30. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim nem is érdekelnek azaz igy érzem csak nem tudom mitől van a lámpalázam,anyu is igy volt csak neki társult hozzá migrén is :S
2010. szept. 30. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, én felelések közben elájultam anno.

Aztán rájöttek a tanáraim, hogy baszottul nem kéne engem feleltetni, és nem feleltettek később.

Érettségin és egyetemi vizsgán detto ájulás volt :)

2010. szept. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!