Levelezőről nappalira? (bővebb információ lent)
A helyzet, hogy lecsúsztam a jelentkezésről, a nagy hezitálás miatt! A kérdésem: pótfelvételin jelentkezek az adott szakra( SZTE-testnevelő-edző, és rekreációszervezés-egészségfejlesztés), ami ugye ilyenkor már költségtérítéses, és mondjuk levelezőn kezdem el, hogy tudjak dolgozni mellette, akkor az első két félév után átkerülhetnék nappali+államira? vagy ez csak úgy lehetséges ha nappali+költségtérítésesre járok?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést! Előre is köszönöm a válaszokat!
A második válaszoló hülyeséget ír, ugyanúgy jelentkezhetsz pótfelvin, hogy ha most nem adtad be a jelentkezésedet februárban.
És szerintem simán átjelentkezhetsz levelezőről nappalira, talán még az első félév után is...ezt iskolája válogatja. Viszont, ahhoz, h államilag finanszírozottra vegyenek át, ahhoz min. 4,2-4,5 ös átlag szükséges 2 lezárt félév után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!