Hogy tudtuk egyetemen annyi anyagmennyiséget megjegyezni?
Én mondjuk nem orvosira járok, hanem jogra, de azt hiszem tudom, mitől félsz.:)
Meg kell tanulni tanulni. Tényleg rengeteg az anyag. Ki kell tapasztalni, hogy neked milyen módszer válik be legjobban. Szerintem mindent meg lehet tanulni, csak akarni kell. A második-harmadik vizsgaidőszakban már sokkal könnyebb lesz.
Ne félj tőle! Ha az orvosira szeretnél menni, jelentkezz nyugodtan oda. Bele fogsz rázódni.
Sok sikert!
21/L
Csak megkérdeztem, mert kíváncsi voltam.
Ha félregépelés elnézést. Szerintem elég lett volna ennyivel elintézni...
Úgy, hogy muszáj. Ráadásul ami fontos, azt úgy is többször hallod (pl. a drága membránokat meg kell tanulni anatómiára, élettanra, biokémára...:S), ami meg nem annyira fontos, az kiszelektálódik:)
Egy vizsgára/szigorlatra meg azért bele lehet zsúfolni a fejedbe, akármennyire is hihetetlenül hangzik:D
Persze 3 nap alatt nem lehet elbánni a féléves anyaggal, szóval szorgalmi időszakban is rá kell nézni néha;)
Amúgy néha nekem is van olyan érzésem, hogy ha még vmit meg kell tanulnom, akkor vmit kitúr a fejemből:DD
De azért a végén csak sikerül megtanulni:)
Sokan megcsinálták már.
(egy orvosis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!