Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minek plusz pont a felvételin...

Minek plusz pont a felvételin a kismamáknak?

Figyelt kérdés
Egyetemre nem az okosság kellene, hogy mérvadó legyen? Hogy jön ehhez a gyerek? Miért jár rá plusz pont?
2011. febr. 18. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyébként meg szüljék gyereket, aztán meg te is megkapod a többletpontot.

Megér neked ennyit? Nem, tehát ne foglalkozz a dologgal.

2011. febr. 19. 00:00
 12/21 anonim ***** válasza:

" plusz 50 pontja a diszkalkuliája miatt"

Na, ez meg a másik röhej. Nem tud számolni és egyetemre mehet.... Más rendőr szeretne lenni, de nincs meg a fél lába, hopp nem lesz rendőr...nemhogy plusz pont. Disztanulásra is lehet kapni?

2011. febr. 19. 05:30
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
én sem értek egyet vele.Szerintem ez egyetemek,főiskolák nem olyan embereknek való akik otthon gyermeket nevelnek. Kapnak mindenféle juttatásokat,nem dolgoznak szép szóval otthon meresztik a feneküket, szlik a következő gyereket csak nehog vissza kelljen menni dolgozni. Igenis ha úgy árzik,hogy ők gyerek mellett tudnak tanulni akkor kzdjenek meg ők is a pontjukért ne túrják ki a fiatalokat
2011. febr. 19. 14:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:15

Neked fogalmad sincsen, hogy miről beszélsz. Én a helyedben csendben maradnék.

2011. febr. 19. 15:14
 15/21 A kérdező kommentje:

Szerintem te sem érted, hogy miről van szó.

A kismamákkal speciel senkinek semmi baja, egyszerűen az "érdekes", hogy az egyetemre azoknak kellene menni, akik elég okosak stb. hozzá. Na most, akkor miért adunk pontot a gyerekre? Okosabb lesz tőle? Jobb lesz tőle az érettségije? Lesz tőle nyelvvizsgája, tanulmányi verseny eredménye? Nem.

Ha amúgy szegényke lehet nem is jutna be, akkor minek benyomni így? Ha a bejutáshoz szükséges pontokat nem képes elérni, csak a gyerek miatt, akkor mi értelme az egésznek?

2011. febr. 20. 01:38
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Én azt nemértem,hoghya bejutni nem tud önerejéből,akkor benntmaradni hogy fog? Baromság. Ezeket a diszes embereket se engedném egyetemre,aki egy érettségin nem tud olvasni/számolni/írni az mit kezd magával az egyetemen?
2011. febr. 20. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:

"Na most, akkor miért adunk pontot a gyerekre? Okosabb lesz tőle? Jobb lesz tőle az érettségije? Lesz tőle nyelvvizsgája, tanulmányi verseny eredménye? Nem. "

Ne haragudj, de te találkoztál már egyetemista anyukával?

Én nagyon sokkal mert szülésznői szakra járok és értelemszerűen oda olyanok mennek akik imádják a gyerekeket és hamar belevágnak a dologba.

Egytől egyig mindnek nagyon jól sikerültek a vizsgái, kimagaslóan jól, minden meglett a nyelvvizsgája a második év végére.

El sem tudod képzelni, hogy mennyire szorgalmasak. És igen, nagyon okosak. Okosnak kell ahhoz lenni, hogy gyereket nevelj és mellette napi max 1-2 órád jut tanulásra vagy annyi se. Meg kell tanulnod hogyan kell mosogatás és ebéd főzés közben is tankönyvvel a kezedben, odafigyelve tanulni.

És elárulom, hogy egyiksem bukott ki a suliból, mind jobban teljesítenek szinte azoknál akik nem is dolgoznak és anyu pénzéből lógatják otthon a lábukat.

Én tudom, hogy neked fogalmad sincsen, hogy miről beszélsz...

2011. febr. 20. 11:49
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy jók az eredményeik mert más dolguk sincs mint tanulni. Az állam úgyis mindent alájuk tesz.
2011. febr. 20. 12:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te normális vagy, Mi az, hogy mindent alájuk tsz az állam? Szted egy gyereket gondozni az semmi?

Hát a diákoknak mégis mi dolguk? Tanulni. Semmi más az égvilágon. Nehogy már az anyukákat szóld le, hogy semmi dolguk. Tiszta hülye vagy.

2011. febr. 20. 13:22
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:22

Ne foglalkozz az ilyen válaszokkal.

Csak unatkozik és veszekedni akar, mert neki aztán tényleg mindent a se**e alá tesznek és nincs jobb dolga mint egész nap a neten lógni és keresni, hogy kibe köthet bele.

2011. febr. 20. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!