Minek plusz pont a felvételin a kismamáknak?
Mert kisgyerek mellett nem biztos, hogy annyi ideje van tanulni, mint annak, aki semmi mást nem csinál, csak suliba jár.
Elhiheted, nem a kismamák szokták kitúrni a felvételizőket.
Hát 2-3 gyerek mellett nem olyan egyszerű a tanulás. Kifejezetten nehéz.
Ahhoz, hogy valaki össze tudja egyeztetni a családot és a tanulást ész kell és kitartás. Tehát így is okossággal jut be.
Az én csoportomban van jó pár kismama. Sok egyetemista példát vehetne róluk.
Talán azért, hogy kapjon egy esélyt? Vagy azért, mert egy kismamának nagyon kevés lehetősége van. Ha esetleg előtte volt is munkája, nagy vszínűséggel nem veszik vissza.
Így próbál magával kezdeni vmit.
Miért fáj ez neked ennyire?
"Hát 2-3 gyerek mellett nem olyan egyszerű a tanulás. Kifejezetten nehéz. "
Meg napi munka mellett félig hajléktalanként (mert nem kapsz kollégiumot, amit a terhesek elvesznek előled meg a többi ingyenélő), úgy, hogy senki nem támogat és magadon kívül senkire nem számíthatsz.
Azért, hogy kapjanak egy esélyt? Én pl. sosem kaptam.
Ha nem vette el senki előled a helyet, akkor meg pláne minek foglalkozol vele? Mindenből ekkora ügyet csinálsz?
Előlem meg elvették a helyet, ráadásul lehet, hogy pont az egyik osztálytársam. Gyógytornászok szerettünk volna mindketten lenni, de neki volt plusz 50 pontja a diszkalkuliája miatt. Őt felvették, engem nem.
Na és? Így jártam. Majd idén felvesznek. Ha azon agyalnék végig, hogy ez milyen igazságtalan, sehova se jutnék. Ennél nagyobb igazságtalanság ne érjen az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!