Mennyire nehéz az orosz OKTV?
Figyelt kérdés
Jövőre gondoltam, indulok rajta 3 év orosztanulás után. Kinek van tapasztalata róla? Tényleg vannak akik jogtalanul indulnak rajta ?2011. febr. 6. 22:09
1/6 anonim válasza:
A nehézség nézőpont kérdése... tudod tesztelni magad, ha megnézed a korábbi feladatlapokat. A jogtalanság pedig mindegyik nyelvnél esélyes sajnos...
2/6 anonim válasza:
Amikor én anno nyelvből OKTV-ztem, akkor azért már nem három éve tanultam a nyelvet. Úgy nem volt nagyon nehéz. De tényleg, nézd meg a korábbi feladatsorokat és meglátod, hol tartasz. Esetleg a tanárodat is megkérdezheted, hiszen ő biztosan fel tudja mérni, milyen szinten vagy.
3/6 anonim válasza:
Én idén indultam rajta, 3 év orosz tanulás után, és szerintem nem nehéz. Az első forduló kifejezetten egyszerű, a második már nem olyan könnyű, a szóbeli része miatt. Öszességében nem vészes a dolog, ha rendesen felkészülsz a szóbeli témakörökből is.
4/6 pry válasza:
Ha komolyan veszed és készülsz rá, sokat beszélsz stb, akkor vállalható. És szinte kivétel nélkül minden évben vannak jogtalanul indulók, akikkel nem lehet mit kezdeni (lásd az idei és tavalyi győztes)
5/6 pry válasza:
itt vannak régebbi feladatsorok. Viszont ezen kívül nagyon sok szóbeli feladat és hallás utáni szövegértés is van.
6/6 A kérdező kommentje:
18:28 - Te honnan tudod, indultál rajta idén? Milyen volt, mennyire nehéz, mennyit tanultál rá, aki jogtalanul indul az mennyire van előnyben a többivel szemben ?
2011. ápr. 17. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!