Hány évesen hagyhatom ott az iskolát? Ugy hogy befejeztem a tanulást és nem kérek többet belőle? Mert már a francnak van kedve járni
Figyelt kérdés
egyébként középiskoláról van szó2011. febr. 6. 21:51
2/39 A kérdező kommentje:
és ugy hogy márciusba betőltőm a 17 et és akkor második félévtől nem lehetne ott hagyni?
2011. febr. 6. 21:57
3/39 anonim válasza:
18 éve skorodik vagy tanköteles.
Ezt bírd ki valahogy márcsak a szüleid miatt is.
De hagy kérdezzem meg, bár, semmi közöm hozzá, csakm kíváncsi vagyok.De ha nem akarszt, nem válaszolsz, semmi baj.
Utána mi lesz veled, mihez kezdesz?Érettségi és minden nélül?
4/39 Cory Rose válasza:
Azt megmondanád érettségi nélkül mihez fogsz majd kezdeni?
5/39 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy azt a tanévet még be kell fejezni, amelyikben betöltöd a 18-at, de ez nem biztos.
6/39 A kérdező kommentje:
érettségi lenne csak olyan szar a suli és nehéz hogy már gáz és olyan érettségihez jutnék ahol még tanulni se kellene és 5 re leérettségiznék itt meg ha beledöglök is csak kettes vagy még meg is bukhatnék
2011. febr. 6. 22:02
7/39 anonim válasza:
és érettségivel mihez kezdenél?
gépészmérnök diplomával se nagyon szórják az állásokat, de legalább van...
ezt gondold át azért :)
8/39 A kérdező kommentje:
betudnának olyan helyre rakni hogy töbebt keresnék oylan embertől is aki télleg sokat keres
2011. febr. 6. 22:06
9/39 anonim válasza:
aztán bilibe ér a kezed, és felébredsz...
Az a helyzet, hogy ezek a dolgok nem így működnek.
10/39 A kérdező kommentje:
mire gondolsz?
2011. febr. 6. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!