Mikor lehet megtudni az angol OKTV II. forduló eredményeit?
Figyelt kérdés
Már nagyon izgulok :( Amúgy csak én gondolom, hogy a nyelvhasználati tesztben szivatós és megoldhatatlan feladatok voltak?? :S2011. febr. 4. 11:06
21/31 anonim válasza:
Bocs, 24-én ill. 25-én lesz a 3. forduló (nem 23-án), így a két hetes határ 10-én lesz (nem 9-én). :(
22/31 anonim válasza:
hát én tuti nem jutottam tovább..
max akkor ha sokan olyan ostobák voltak aznap mint én. -.-
összvissz kb 30 pontot tuti vesztettem ...
23/31 anonim válasza:
Ha valaki megkapja az értesítést, hogy bejutott, légyszi' jelezze itt. Ebből azok is megtudhatják az eredményt, akiknek az iskoláját nem értesítették (mert az adott suliból senki nem jutott tovább). Köszi!
24/31 anonim válasza:
Csak azokat értesítik akik továbbjutottak? :SSS Szerintem küldik azt is, ha nem jutottál tovább, nem?? :O
25/31 anonim válasza:
A már korábban belinkelt gov tájékoztatóban az alábbi mondat szerepel: "A fordulók pontszámait, a továbbjutási, valamint a végső helyezési adatokat az Oktatási Hivatal az ADAFOR programon keresztül juttatja el az érintett iskolákba..." Kérdés: pontosan mit takar az "érintett" szócska? Csak a pozitívan vagy a negatívan érintetteket is. :) :(
26/31 anonim válasza:
Az én olvasatomban az érintett iskola csak arra utal, hogy nem személyesen küldik a jelentkezőknek, hanem az iskolának. Meg hatalmas bunkóság lenne, ha a pontszámaikat és a továbbjutás határát azok nem ismerhetnék meg, akik nem jutottak tovább. Az a minimum, ha már ennyit dolgoztunk és ők is több mint egy hónapig ültek rajta; hogy megkapjuk a pontszámainkat!
A feladatok és a javítókulcs ma felkerült, szóval lehet, hogy mégiscsak azok kapnak hírt, akik tényleg továbbjutottak! De azért reménykedjünk még így is szerintem :S
27/31 anonim válasza:
Semmi hír??? Ma volt a határidő. :(
28/31 anonim válasza:
Akkor ez azt jelenti, hogy én pl. nem jutottam be, ui. a sulim semmiféle értesítőt nem kapott. :( (Az érintett iskolák mégiscsak azok, amelyekből bejutott valaki.)
29/31 anonim válasza:
Én sem jutottam be a döntőbe, de az iskolámból más sem ez 100%. A tanárom mégis megmondta hogy hány pontom lett és hogy 105 lett volna a továbbjutás határa :( A titkárságon érdeklődhetsz, biztos megkapták... Már 4-én volt eredmény, 40-en jutottak be!
30/31 anonim válasza:
Hm. Köszi az infót! Mindenesetre ez érdekes. Pont ma beszéltem az angol tanárommal, aki azt mondta, sajnos biztos nem jutottam be, ha nem értesítettek. Mindenképp rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!