Mikor lehet megtudni az angol OKTV II. forduló eredményeit?
Szerintem kb a fele fog továbbjutni.
ha azt vesszük figyelembe, hogy 30ig vannak a helyezések és két kategória van akkor legalább 60 embernek tovább kell jutnia, de ennél tuti, hogy többet tovább engednek.
Amúgy az téll gázos volt, hogy nem voltak összekapcsolva a lapok.
A kétszámjegy alatt nem tudom mit értesz, nekem háromjegyű számom volt !
"Az egyes tantárgyi versenyek döntőseinek számát szakmai szempontok alapján a versenybizottságok határozzák
meg, de kategóriánként legfeljebb 50 versenyző kerülhet a döntőbe."
"a második fordulóban résztvevők száma kategóriánként a jelentkezők számától
függően:
– 3000-nél több jelentkező esetén legfeljebb 300 fő"
Tehát nálunk 2x300fő volt, és mindkét szekcióból 50-50 jöhet.
Ez messze van a felétől... Nem is a negyede.. 1/6 :S
Az első fordulót 800-850 körül írtk, rajta van a lapon amit küldtek, hogy bekerültem a második fordulóba.
A második fordulóba 150-160 ember jutott tovább, a pontos számra nem emlékszem.
2009: 5564 fő
2008: 5941 fő
2007: 6000 fő
2006: 5192 fő
Ha meg 800-an írták volna, akkor 80-an fő juthatott volna tovább, és nem lett volna senkinek háromjegyű kódja sem.
Meg kétlem hogy az elmúlt 10 év után hirtelen az évi jelentkezések 4-5 ezerrel csökkentek.
Bocs, de hülyeségeket hordasz össze.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
"A fordulók pontszámait, a továbbjutási, valamint a végső helyezési adatokat az Oktatási Hivatal az ADAFOR
programon keresztül juttatja el az érintett iskolákba:
– az első fordulók esetében legkésőbb a forduló napját követő 30. munkanapon, illetve a versenykiírás
tantárgyi fejezeteiben meghatározott határidőig,
– a második fordulók esetében legkésőbb a forduló napját követő 25. munkanapon, de a döntő előtt
legalább 2 héttel, illetve a rajz és vizuális kultúra verseny esetében a tantárgyi fejezetben meghatározott
határidőig,
– a döntő fordulók esetében legkésőbb a forduló napját követő 2. munkanapon, illetve a fizika, az
informatika, a kémia, a latin nyelv, a biológia, a matematika és a rajz és vizuális kultúra versenyek
esetében a tantárgyi fejezetben meghatározott határidőig"
forrás: oh.gov.hu
Ennyi.
Hiába mondod, hogy hülyeséget mondok..
Itt van előttem a lap amin rajta van, hogy a második fordulóba jutottak 156-an, azok akik legalább 90 pontot értek el.
Majd alatta hogy hányan értek el 90 pontot, 91 pontot, 92 pontot stb...
fura h még mindig nincs semmi eredmény..
elvileg ezen a héten már küldik az eredményt..
Ez alapján legkésőbb 9-én (23-a - 2 hét) el kell juttatni az érintett iskoláknak az eredményeket. (Ez még a 25 munkanapba is pont belefér.) Úgyhogy már csak néhány nap.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!