Elmennétek így osztálytalálkozóra?
Nem kell semmit megjátszanod, akkor megmondod nekik, hogy még nem tudod, hogy mit akarsz kezdeni magaddal, de reméled, hogy hamarosan rájössz, próbálgatod a szakokat, de még nem találtad meg az igazit.
Szerintem semmi szégyellnivalód nincs, komolyan mondom.
Ruhát meg valahonnan csak kerítesz, testvéredtől, barátnődtől, anyukádtól vagy valakitől nem tudsz kérni? Ne hagyd ki, különösen ha kedvelted az osztályod.
Én is úgy gondolom, hogy ha szeretnél ott lenni, csak ezek tartanak vissza, akkor menj el, pláne hogy szeretted a társaságot!
Ha a ruha miatt, akkor menj el valamelyik barátnődhöz, biztosan szívesen kölcsönadnak valamit, én is segítenék a barátnőimnek ilyen téren!
Ha még sem akaródzik, akkor szólj a szervezőknek, hogy sajnos nem tudsz jelen lenni a találkozón, de amennyiben legközelebb szerveznek, mindenképpen szóljanak! Még meg sem kell indokolni, nem is kell hazudozni, ha nem kérdezik miért! Ha megkérdezik rajtad áll hogy elmondod e miért (tágan: nincs kedved), vagy kitalálsz valami "beteg vagyok", "elutazok" vagy nem tudom mit csinálok témát. Lényeg, hogy ha úgy érzed kellemetlenül telne az este, akkor ne menj el!
Egyébként, gondolom 19-20 év körül lehetsz, hidd el az hogy abbahagytál egy egyetemet mert nem jött be, nem jelenti azt hogy csődtömeg vagy és semmire sem fogod vinni az életben! Nem kell szégyellni egyáltalán! Majd belefogsz valami másba hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!