Római jog vizsgára elég 2 nap tanulás idegen nyelven? Írásbeli lesz, teszt,7 kérdésből 4re kell tökéletes válasz és megvan az átmenő, plusz egy szöveg, kommentálni és akkor maximum a pontszám.
Nem elég. A 2 nap tanulásigény pedig pont a liccs-loccs dolog lenne. Ha tudod az anyagot és csak át kell nézni az más dolog, arra nyilván elég a két nap, de nem tudom, nem jogon vagyok.
Sok szerencsét a vizsgára!
Pontosan két hetet tanultam rá.
Mondjuk nálunk 3 tételt kellett húzni, 93-ból! Ha *-gal jelöltet húzol, az minimumtétel tehát szóról szóról kellett tudni. Nekem kettő *-os volt. Átmentem, de kutya kemény volt.....
Nem tudom hova jársz de érdekes a felfogásod........
21.41. vagyok. ne haragudj de sokszor pont úgy csinálják meg a tesztkérdéseket hogy ne csak a tömör lényeg legyen a válasz hanem pont az apróbetű.
Na meg mit érsz vele ha megtanulod a lényeget, lehet hogy valóban teljesen más kérdéseket tesznek majd fel?
De jogon vagyok és tudom, hogy nagyon ellőttem de egyszerűen nincs már időm és nem hittem, hogy ennyire összegyűl meg nehéz lesz... Ugyebár első év és sokan mondták, hogy ők csak szesszióban tanulnak stb., azt gondoltam jobb lesz így...
Majd mindenképp megírom az eredményt, ha érdekel titeket, a vizsga 19.én lesz. :S
Még mindig én vagyok és nekem is volt olyan vizsgám amit ugyanígy eltoltam :)) Na jó nem ez a tárgy, mert ettől féltem mint a tűztől, de pl. európai jogtörire pár napot hagytam...hát mondanom sem kell bukta volt.
De mondjuk nekem mindig csak szóbelijeim voltak.
Szóval lehet mázlid lesz, ezért a linkek nevében nagyon szurkolok neked, tudom mit érzel!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!