Miért kivételeznek a tanárok?
Szóval ma zártak le minket németből.Egy csajnak meg nekem pontosan ugyanolyan jegyeink voltak,engem négyesre őt meg ötösre zárta le a tanár.Megkérdeztem miért ? Azt mondja,mert ő nyáron járt nyelviskolába és meg lett a nyelvvizsgája ( megjegyzem megmondták nekik a megoldásokat,de azt a tanár nem tudja ) és mondtam neki,hogy nekem nincs rá pénzem.Aztán elterelte a témát.
Ez normális ?
Hát ez ismerős. Itt is mindig ez megy.
Van egy csaj az osztályban, aki pár évvel ezelőtt tövig benyalt a tanároknak, ezért akárhogy tanul, mindig megkapja az ötöst. Ha kereken négyes az átlaga, akkor is. Már kezd unalmas lenni.
Tegnap kiszámoltuk a fizika átlagát, 4.2, de azért megadták neki az 5öst. Nekem 4.5 lenne, ha a tanár nem rühellne és nem vágna be órai munk egyeseket a semmire, de mivel nem bírja a pofám, csak négyes lettem, és ezt is hosszas és kemény munkával sikerült csak elérnem. Ez a p*csa meg nem is tanul, de megkapja a jobb jegyet. Hát kóser ez?!
Na jó, be is fejeztem, nem akarom még jobban felb*szni az agyvizem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!