Miért kivételeznek a tanárok?
Szóval ma zártak le minket németből.Egy csajnak meg nekem pontosan ugyanolyan jegyeink voltak,engem négyesre őt meg ötösre zárta le a tanár.Megkérdeztem miért ? Azt mondja,mert ő nyáron járt nyelviskolába és meg lett a nyelvvizsgája ( megjegyzem megmondták nekik a megoldásokat,de azt a tanár nem tudja ) és mondtam neki,hogy nekem nincs rá pénzem.Aztán elterelte a témát.
Ez normális ?
Azért mert megtehetik. Nekem volt egy tanárom aki volt hogy egy órán többször is feleltette ugyanazt a diákot, aztán bevágta neki a 3-4 egyest.. Nem tudom ilyet szabad-e vagy sem, de nem normális az biztos.
Ha nem szólsz ofőnek, igazgatónak, továbbra is ezt fogja csinálni..
Azért mert minden tanár(tisztelet a kivételnek) KÖCSÖG !!!
Nekem az volt,hogy egy csajjal egy padban ültünk,ő haza se vitte a tankönyvét és egy szót nem tudott,hogy miről van szó,de a kerület,terület számítást tudta.Abból három volt,és megírta tökéletesre a többihez nem írt semmit !! én mindegyikhez írtam és a kerület,terület számításokhoz is,és nem hagytam ki semmit,erre a az övé valami 80 % az enyém meg 30 % az h a fa*zba lehet ?? :O megkérdeztem,hogy miért nem jó erre azt mondja,hogy " az egyik számolásnál a képletből valamit elrontottál,ezért csak a felét adhattam oda"... FA*ZOM írtam volna egy 3-ast !! de így 67% helyett csak 30 % ...
Mi köze van az iskolán kívül (iskolaidőn kívül!) letett nyelvvizsgának az iskolai féléves idegennyelv tantárgyi jegyéhez?????
Utálom, mikor kivételeznek v.kivel.
"Az iskolaban az a baj, hogy nem realiizaltak meg a tanarok hog RENDSZEVALTAS volt"
Ennek semmi köze a rendszerváltáshoz. Tény,hogy felhigult az oktatás a rendszerváltás után nem sokkal,de nem azért,mert akkor kimondták,hogy "na mostantól tanárok nem tehettek meg bármit".
Addig sem tehettek meg bármit,meg most sem. Igazságtalanságok akadnak tanároktól,de feleannyi nem,mint amennyi igazságtalan vádat és megvetést kapnak a szülőktől.Ez a szakma megbecsülést érdemelne.Manapság még azokat a tanárokat sem becsülik meg,akik megérdemelnék és valóban sokat adnak mind műveltségben,mind emberileg diákjaiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!