Hogy lehet valaki gyakornok? (magazinnál)
Figyelt kérdés
ha felnövök divatmagazinnál szeretnék dolgozni, és a gyakornokság nagyon hasznos ebben a szakmában azt olvastam. Még csak 16 vagyok, szóval nem tudom mennyire lenne legális, de pl. a Gossip Girl-ben Jenny is gyakornokoskodik egy divattervezőnél és ő azt hiszem 15 éves.. Tehát nyáron egyáltalán legális lenne gyakornokoskodnom egy magazinnál? És ha igen mit csináljak hogy ezt elérjem? Légyszi segítsetek!2011. jan. 2. 16:39
1/3 anonim válasza:
16 évesen erre az esély kb. nulla. Egyetemisták, diplomások sem nagyon tudnak bejutni ilyen helyekre. Ne amerikai sorozatokból próbálj élni, az egy teljesen más világ (és kitaláció).
Annyit tudsz tenni, hogy elkezded levelekkel bombázni a kiszemelt magazinokat, aztán hátha valamelyik ráharap. Küldj nekik referenciacikket is.
2/3 A kérdező kommentje:
de úgy se lehet hogy nem kapnék érte pénzt?
2011. jan. 2. 18:01
3/3 anonim válasza:
Úgy lennének vele, hogy csak hátráltatod őket. De kilincselni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!